Mijn boodschappenlijst (nog geen producten)
Totaal: 0.00
Laat je inspireren

Maak kennis met onze prijzen en assortiment! Boodschappen doe je namelijk nergens voordeliger. Met onze handige lijstjes maak je gemakkelijk en snel een voordelige boodschappenlijst.

Beste supermarkt

Bedankt voor je stem!

Klanten bekronen Dirk tot beste supermarkt van Nederland. 

 

Normaal ken je Dirk natuurlijk van de laagste prijs, maar bij de ‘ABN AMRO Retailer of the year’ verkiezing zijn we gekozen tot beste supermarkt. De hoogste prijs. En daar zijn we trots op. Helemaal omdat onze klanten zelf de cijfers hebben uitgedeeld. Voor onze prijzen bijvoorbeeld, voor de samenstelling van het assortiment, de kwaliteit van de producten en voor de service en klantvriendelijkheid. Daar bedanken we onze klanten én medewerkers voor. Samen maken zij van Dirk een supermarkt waar je klant blijft als je klant wordt!

1 de Beste

1 de Beste is het vernieuwde huismerk van Dirk. Met producten van topkwaliteit, maar dan voor een Dirk prijs. Zo kun je genieten van het beste dat Dirk te bieden heeft, voor een prijs waarvoor je het dagelijks in huis kunt halen. Want bij Dirk gaat het elke dag om lage prijzen én om lekker eten. 1 de Beste. Zo lekker kan voordeel zijn.

1 de Beste
The Collection

The Collection

Snel naar Dirk voor deze overheerlijke wijnen! Dirk heeft een nieuwe serie van acht exclusieve wijnen van acht verschillende wijnboeren uit vier Europese landen samengesteld. Gezamenlijk zijn deze wijnen de betaalbare serie: The Collection. Was de wijn niet helemaal naar je smaak? Kom terug met de fles en kassabon, meld het, dan krijg je je geld terug of een vergelijkbare wijn uit een andere smaakcategorie mee.