Statiegeldactie

Bij Dirk kun je jouw statiegeldbon doneren om zo samen met ons goede doelen te steunen. We hebben samen met onze klanten al eerdere records verbroken en gigantische cheques mogen uitreiken. Elke periode kun je een ander goed doel steunen. Doneren is simpel, je kunt je bon in de daarvoor bestemde collectebus stoppen die naast onze flessenautomaat staat in ieder filiaal.

Doneer jij ook je statiegeldbon?

Tot en met 23 april voeren alle filialen van Dirk van den Broek actie voor het Jeugdfonds! In Nederland groeit één op de elf kinderen op in een gezin met geldzorgen. Kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld moeten ook de kans krijgen een club te kiezen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt door voor deze kinderen de contributie of het lesgeld van de sport- of cultuurclub te betalen. Jij kunt het Jeugdfonds steunen door je statiegeldbon te doneren. Bij het flesseninleverpunt staat in de actieperiode een donatiebox, hier kan de statiegeldbon gedoneerd worden. Steun het Jeugdfonds en lever je statiegeldbon in. Alvast dank!

jeugfonds
Alzheimer banner

Bedankt voor alle donaties!

Tot en met 12 februari konden klanten van Dirk hun statiegeldbon doneren aan Alzheimer Nederland! Maar liefst één op de vijf mensen en zelfs een op de drie vrouwen krijgt een vorm van dementie. Het kan iederéén overkomen. Alzheimer Nederland zet zich in voor een beter leven met en een toekomst zónder dementie. Supermarktmanager Alex Bos heeft namens alle klanten van Dirk de cheque overhandigd aan de zusjes Serena en Leah, die de cheque namens Alzheimer Nederland in ontvangst namen. De statiegeldactie was een succes, er is ruim €36.000 gedoneerd door de klanten van Dirk. We zijn supertrots op dit mooie resultaat. Hartelijk dank aan iedereen die heeft gedoneerd!