Statiegeldactie

Bij Dirk kun je jouw statiegeldbon doneren om zo samen met ons goede doelen te steunen. We hebben samen met onze klanten al eerdere records verbroken en gigantische cheques mogen uitreiken. Elke periode kun je een ander goed doel steunen. Doneren is simpel, je kunt je bon in de daarvoor bestemde collectebus stoppen die naast onze flessenautomaat staat in ieder filiaal.

Doneer jouw statiegeldbon

Alzheimer Nederland streeft naar een toekomst zonder dementie en een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. Dit realiseren ze door middel van onze vijf speerpunten: onderzoek, ondersteuning, belangenbehartiging, dementievriendelijke samenleving en voorlichting & informatie.

 

T/m 30 juni kun jij Alzheimer Nederland steunen door je statiegeldbon te doneren. Bij het flesseninleverpunt staat in de actieperiode een donatiebox, hier kan de statiegeldbon gedoneerd worden. Alvast bedankt!

Alzheimer
statiegeld

Bedankt voor alle donaties!

Klanten van Dirk, bedankt voor jullie statiegeldbonnen! ❤️ 8 april tot en met 19 mei 2024 voerden alle filialen van Dirk van den Broek actie voor het Prinses Máxima Centrum! Bij de flessenautomaat konden klanten hun statiegeldbon doneren. In totaal heeft dit maar liefst een bedrag van €33.404 opgebracht!

 

De missie van het Prinses Máxima Centrum is: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. De donaties afkomstig van de statiegeldactie dragen hier direct aan bij. Samen maken we het verschil in het leven van kinderen met kanker.