Ga naar de hoofdinhoud
Statiegeldactie

Bij Dirk kun je jouw statiegeldbon doneren om zo samen met ons goede doelen te steunen. We hebben samen met onze klanten al eerdere records verbroken en gigantische cheques mogen uitreiken. Elke periode kun je een ander goed doel steunen. Doneren is simpel, je kunt je bon in de daarvoor bestemde collectebus stoppen die naast onze flessenautomaat staat in ieder filiaal.

Doneer jij ook je statiegeldbon?

Tot en met 19 november voeren alle filialen van Dirk van den Broek actie voor Make-A-Wish Nederland! Make-A-Wish vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige soms, zelfs levensbedreigende ziekte. Jij kunt Make-A-Wish steunen door je statiegeldbon te doneren. Bij het flesseninleverpunt staat in de actieperiode een donatiebox, hier kan de statiegeldbon gedoneerd worden. Steun Make-A-Wish en lever je statiegeldbon in. Alvast dank!

Make a wish banner
Cliniclowns

Bedankt voor alle donaties!

Tot en met 22 oktober konden klanten in alle winkels van Dirk hun statiegeldbon doneren aan CliniClowns. In Nederland leven tienduizenden zieke kinderen, mensen met een beperking en mensen met dementie. Al deze mensen, maar ook hun familie, leven een leven dat voor een groot deel in het teken staat van ziekte, zorgen, pijn, eenzaamheid, stress, verdriet en/of uitsluiting. CliniClowns zijn er om het welzijn te verbeteren van deze mensen. De statiegeldactie was een succes, er is maar liefst €20.400 gedoneerd door de klanten van Dirk. We zijn supertrots op dit mooie resultaat. Hartelijk dank aan iedereen die heeft gedoneerd!