Mijn boodschappenlijst (nog geen producten)
Totaal: 0.00
Statiegeld actie

Bij Dirk kun je je statiegeldbon doneren om zo samen met ons goede doelen te steunen. We hebben samen met onze klanten al eerdere records verbroken en gigantische cheques mogen uitreiken.Elke periode kun je een andere goed doel steunen. Doneren is simpel, je kunt je bon in de daarvoor bestemde bus stoppen die naast onze flessenautomaat staat in ieder filiaal.

 

Ouderenfonds

Nationaal Ouderenfonds

Klanten van Dirk kunnen t/m zaterdag 24 april hun statiegeldbonnen doneren aan het Nationaal Ouderenfonds. Dit gebaar van Dirk en haar klanten betekent een prachtig steuntje in de rug voor ouderen.
Marcel Huizing, directeur Dirk: “Ouderen die alleen zijn, spreken of zien soms dagenlang niemand. Zeker in deze coronatijd. Juist nu is het belangrijk dat we ook aan onze ouderen denken. Door enkel uw statiegeldbonnetje te doneren, helpt u ouderen sociaal actief te houden en voorkomen we eenzaamheid. Met uw hulp is er de afgelopen jaren bijna 200.000 euro opgehaald voor dit goede doel!”

Vorige actie - KWF

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Voor al die miljoenen levens maakt KWF al ruim 71 jaar het verschil. Jouw donatie draagt bij aan minder mensen die kanker krijgen, meer mensen die genezen en meer mensen die beter leven met en na kanker. Omdat er zoveel is om voor te leven. 

Vorige actie - KWF