Statiegeldactie

Bij Dirk kun je jouw statiegeldbon doneren om zo samen met ons goede doelen te steunen. We hebben samen met onze klanten al eerdere records verbroken en gigantische cheques mogen uitreiken. Elke periode kun je een ander goed doel steunen. Doneren is simpel, je kunt je bon in de daarvoor bestemde collectebus stoppen die naast onze flessenautomaat staat in ieder filiaal.

Steun ook het Jeugdfonds

1 op de 11 kinderen groeien op in een gezin waar thuis niet genoeg geld is. Deze kinderen en jongeren kunnen niet zomaar op voetbal, streetdance, judo of iets anders. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt voor deze kinderen en jongeren het lesgeld en de materialen. Elk kind verdient het om mee te doen met leeftijdsgenootjes. Op het sportveld of in de dansschool kunnen kinderen groeien. Ze maken vrienden, krijgen meer zelfvertrouwen, leren winnen én verliezen en samenwerken. En het allerbelangrijkste: ze kunnen onbezorgd plezier maken! Dat gun je toch alle kinderen?

 

T/m 25 februari kun jij het Jeugdfonds steunen door je statiegeldbon te doneren. Bij het flesseninleverpunt staat in de actieperiode een donatiebox, hier kan de statiegeldbon gedoneerd worden. Alvast bedankt!

 

Pepernoot
nationaal fonds kinderhulp donatie

Bedankt voor alle donaties!

Klanten van Dirk, bedankt voor jullie statiegeldbonnen! ❤️ Van oktober tot en met november 2023 voerde alle filialen van Dirk van den Broek actie voor het Nationaal Fonds Kinderhulp! Bij de flessenautomaat konden klanten hun statiegeldbon doneren. In totaal heeft dit maar liefst een bedrag van €20.550 opgebracht!

Voor ruim 300.000 kinderen in Nederland die opgroeien in armoede is een cadeautje van de Sint niet vanzelfsprekend. Het geld is er simpelweg niet. Met Actie Pepernoot zorgt het fonds dat zoveel mogelijk kinderen die in armoede opgroeien tóch een cadeautje krijgen op pakjesavond!