Statiegeldactie

Bij Dirk kun je jouw statiegeldbon doneren om zo samen met ons goede doelen te steunen. We hebben samen met onze klanten al eerdere records verbroken en gigantische cheques mogen uitreiken. Elke periode kun je een ander goed doel steunen. Doneren is simpel, je kunt je bon in de daarvoor bestemde collectebus stoppen die naast onze flessenautomaat staat in ieder filiaal.

 

Doneer jij ook je statiegeldbon?

Van 10 oktober tot en met 4 december voeren alle filialen van Dirk van den Broek actie voor CliniClowns! CliniClowns zijn er voor iedereen die bang, onzeker, eenzaam of verdrietig is en de kracht van een lach hard nodig heeft. Een zorgeloos moment met CliniClowns maakt dat zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en mensen met dementie of een beperking zich gezien en begrepen voelen. Jij kunt meehelpen door je statiegeldbon aan CliniClowns te schenken. Bij het flesseninleverpunt staat in de actieperiode een donatiebox. In eerdere jaren zamelden onze klanten samen wel bijna 50.000 euro in. Daarmee kunnen de CliniClowns meer van die bijzondere bezoeken mogelijk maken! Alvast dank.

CliniClowns
Maxima afbeelding

Bedankt voor alle donaties!

Tijdens de Childhood Cancer Awareness Month in september hebben de klanten van Dirk van den Broek massaal statiegeldbonnen ingeleverd voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Dit heeft maar liefst €36.991 opgebracht! De donatie komt ten goede van de missie van het centrum: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. We zijn supertrots op dit mooie resultaat. Hartelijk dank aan de klanten van Dirk van den Broek!