Mijn boodschappenlijst (nog geen producten)
Totaal: 0.00
Statiegeld actie

Bij Dirk kun je je statiegeldbon doneren om zo samen met ons goede doelen te steunen. We hebben samen met onze klanten al eerdere records verbroken en gigantische cheques mogen uitreiken.Elke periode kun je een andere goed doel steunen. Doneren is simpel, je kunt je bon in de daarvoor bestemde bus stoppen die naast onze flessenautomaat staat in ieder filiaal.

 

Steun de Voedselbank

De voedselbank is hard nodig, want méér dan een miljoen mensen leven onder de armoedegrens. En gezien de economische krimp, de verwachte faillissementsgolf en het snel oplopende werkloosheidscijfer kotm er een flinke groei in de komende 12 maanden. Elke donatie is dus van harte welkom!’

volgende actie - Alzheimer Nederland
Pink Ribbon

Vorige actie - Pink Ribbon

Jaarlijks verandert het leven van ruim 17 duizend Nederlandse vrouwen dramatisch vanwege de diagnose borstkanker. Door de behandelingen die worden ondergaan, maar ook door de onzekerheid die de ziekte met zich meebrengt. Borstkanker is een ziekte met vele, vaak onbekende gezichten die levens ingrijpend verandert.
Quinty Trustfull, presentatrice en ambassadeur Pink Ribbon: “Mijn moeder overleed aan borstkanker, daarom zet ik mij in voor meer en beter onderzoek.”