Het is zomer!

Trek je korte broek maar uit de kast. Want het is zomer! Bij Dirk vind je alles voor een voordelige zomer voor de allerlaagste prijs! Denk aan een dagje weg met je tas vol zonnebrand en de leukste Kanskoopjes, een zomerse picknick of met zijn alle rondom de barbecue. Op deze pagina vind je alles voor de perfecte zomer. 

Kanskoopjes voor stuntprijzen

Ben je op zoek naar leuke vakantie artikelen? Dan ben je bij Dirk op het juiste adres! Bekijk hieronder onze Kanskoopjes voor de beste prijzen. Iedere week hebben we weer nieuwe producten voor je klaarliggen. Waar wacht je nog op? Want OP=OP!

De ijskaart van Dirk

Wat smaakt er niet beter dan een ijsje op een zomerse dag? Bij Dirk haal je alle ijsjes voor de allerlaagste prijs! Welke smaak kies jij vandaag uit?

Zomerse cosmetica

Ben jij klaar voor een dag erop uit? Vergeet je dan niet van tevoren in te smeren met een zonnebrand! Het kan erg warm zijn en het is belangrijk dat je goed voor je lichaam zorgt in de hitte! Maak je op voor een heerlijke dag op het strand met de zomerse cosmetica producten bij Dirk. En dat voor de laagste prijs die je van Dirk gewend bent!

Frisse drankjes

Schijnt de zon en heb je zin in een frisje? Bekijk eens deze recepten en zet lekkere frisse drankjes op tafel!

Cocktails

Haal het zomerse gevoel in huis met een cocktail! Hieronder vind je inspiratie om zelf aan de slag te gaan met cocktails. Maak indruk op je bezoek en zet deze te gekke drankjes op tafel! Op deze pagina lees je alles over cocktails en zie je welke producten je nodig hebt!

Barbecueën

Het barbecueseizoen is volop in gang! Wil je lekker en voordelig barbecueën? Kijk dan eens op deze pagina voor BBQ-inspiratie! Bij Dirk vind je het hele seizoen de lekkerste BBQ-producten voor de laagste prijs van Nederland.

BBQ assortiment van Dirk

Bekijk hieronder allerlei voordelige producten voor op de barbecue:

 

Barbecue recepten

We helpen je met wat inspiratie opdoen voor barbecuerecepten. Zo vind je recepten voor vlees, groente, fruit, vegetarische gerechten en nog meer! Hieronder vind je zes recepten die zeker in de smaak zullen vallen. Wil je meer BBQ recepten bekijken? Klik dan hier.

Buiten eten

Bij Dirk vind je de hele zomer verrassend voordelige aanbiedingen waarmee je heerlijk buiten eet en drinkt. Of je nu een picknick in het park plant, een gezellige tuinmaaltijd organiseert of gewoon wilt genieten van een lekkere maaltijd in de buitenlucht, Dirk heeft alles wat je nodig hebt. Bekijk hieronder allerlei aanbiedingen waarmee jij heerlijk buiten eet.

Voordelig picknicken

Bij Dirk haal je alles in huis voor een voordelige picknick. Maak het zo groot of klein hoe jij het zelf wilt. Zo pak je helemaal uit met salades, stokbroodjes met dips en een wijntje of heb je aan een zakje chips met een frisdrank genoeg! 

Picknick recepten

Bereid je thuis alvast voor, voordat je het park induikt met deze lekkere recepten voor een picknick! Hieronder zie je 6 recepten die jij gemakkelijk van tevoren maakt!