De lenteschoonmaak staat voor de deur!

Opgeruimd staat netjes! Het huishouden is niet iedereen zijn favoriete hobby, toch is het is wel in elk huis nodig. Dirk maakt het huishouden een stuk leuker door heel veel producten voor het huishouden aan te bieden voor de laagste prijzen! Vaatwastabletten, wasmiddel, schoonmaakdoekjes en nog veel meer handige producten. Bekijk op deze pagina alles voor het huishouden en laat je inspireren door het uitgebreide en voordelige assortiment van Dirk. 

Schoonmaakmiddelen

Wanneer je met de lenteschoonmaak start, is het belangrijk dat je goede schoonmaakmiddelen in huis haalt. Zo verwijder je gemakkelijker vuil met de juiste schoonmaakmiddelen. Denk aan allesreiniger, bleek, kalkreiniger en schuurmiddel. Allesreiniger is handig voor de alledaagse schoonmaakklusjes, zoals het reinigen van de grond of de tafel. Bleek is handig om het toilet weer blinkendschoon te krijgen.

 

Schoonmaakmiddelen voor de laagste prijs

In het assortiment van Dirk vind je heel veel schoonmaakmiddelen voor de voordeligste prijzen. Van allesreiniger tot schoonmaakazijn. Bedenk eerst wat je wil reinigen en stem daarop je schoonmaakmiddelen af. Bekijk hieronder allerlei producten:

 

Handig om mee schoon te maken

Niet alleen hygiëne is van belang in huis, maar het is belangrijk dat je de goede benodigdheden in huis haalt waarmee je voor die hygiëne zorgt! Wanneer je jouw huis schoonhoudt, geef je bacteriën en andere ziekteverwekkers ook minder de kans om te nestelen. Maak daarom dagelijks goed schoon thuis. Denk aan een doekje over de eettafel, het keukenblad en de wastafel. Ruim de afwas na gebruik op, verwijder stof van planken en haal regelmatig een stofzuiger door de kamers.

Schoonmaakbenodigdheden voor de laagste prijs

In het assortiment van Dirk vind je alle benodigdheden voor de laagste prijzen om het huis makkelijk schoon te maken. Zo vind je microvezeldoekjes, hygiënedoekjes, stofbinddoekjes, sponzen en andere handige schoonmaakartikelen. Bekijk hieronder het voordelige assortiment van Dirk:

 

Grote wasjes, kleine wasjes!

Niets is lekkerder dan een schone was of een huis die naar schone was ruikt! Kunnen wij ons nog een wereld voorstellen zonder wasmachines? De wasmachine is een luxe die heel veel Nederlanders in huis hebben. En het enige dat je nodig hebt om de wasmachine te laten draaien is water, wasmiddel en optioneel wasverzachter. Wasmiddel is een vloeistof waarin wasactieve stoffen en enzymen zitten om zo vuile kleding schoon te maken. Wasverzachter gebruik je om stoffen te verzachten en soepeler aan te laten voelen. 

 

Aangezien het lente is, kan je de was ook in de frisse buitenlucht laten opdrogen. Zo ruikt je schone kleding nóg frisser én scheelt het onnodige kosten om de droger te gebruiken.

Wasmiddel en wasverzachter voor de laagste prijs

Bij Dirk hebben we een uitgebreid assortiment aan wasmiddelen en wasverzachters. Zo draai jij thuis voordelig een was. Je vindt onder andere 1 de Beste, Omo, Robijn, Ariel, Fleuril en nóg veel meer bekende merken! Bekijk hieronder allerlei producten: 

Afwasmiddelen en vaatwastabletten

Het ene huishouden wast met de hand af en het andere huishouden heeft de luxe van een vaatwasser. Het maakt niet uit hoe jij de vaat schoonkrijgt, als je maar het juiste middel gebruikt. Net als bij afwasmiddel, zitten er in vaatwastabletten wasactieve stoffen en enzymen die ervoor zorgen dat vuil van borden of uit glazen wordt verwijderd. Afwasmiddel wordt gebruikt als je de afwas met de hand gaat schoonmaken. De wasactieve stoffen in afwasmiddel zorgen dat serviesgoed beter gereinigd kan worden. Zo wordt het altijd aangeraden om borden met de hand af te wassen. Tip: doe absoluut geen afwasmiddel in de vaatwasser, dan gaat het namelijk heel erg schuimen. 

 

Afwasmiddelen en vaatwastabletten voor de laagste prijs

In het assortiment van Dirk vind je heel veel afwasmiddelen en vaatwastabletten. Zo vind je afwasmiddel en vaatwastabletten van ons huismerk 1 de Beste, maar ook van bekende merken als Finish, Dreft en Sun. Uiteraard vind je ze bij Dirk allemaal voor de laagste prijzen. Regelmatig zijn er ook aanbiedingen voor deze producten, bekijk de aanbiedingen hier

Ramen wassen

Wanneer de zon weer volop schijnt, zijn schone ramen geen overbodige luxe! Wanneer het buiten aangenaam is, pak dan een ladder erbij en was je ramen! Ramen wassen is een kunst, aangezien je gemakkelijk vlekken en strepen achterlaat op het glas. Maar wanneer je de goede hulpmiddelen gebruikt, zijn jouw ramen weer spik en span! 

Schone ramen voor de laagste prijs

Schone ramen hoeven zeker niet duur te zijn! Maak je ramen schoon met de schoonmaakmiddelen van 1 de Beste. Ook bij onze Kanskoopjes vind je altijd wel handige hulpmiddelen voor je huis en tuin. Bekijk die aanbiedingen hier!