De lekkerste zuivelproducten

Melk, vla, yoghurt – bij Dirk vind je het allemaal. Dirk heeft honderden zuivelproducten in de schappen liggen voor de laagste prijzen van Nederland. Van de lekkerste yoghurt tot de meest verse melk. Laat je inspireren op onze zuivel pagina.

De Smaakstrijd! Stem op jouw vlavoriet en win

Melkunie en Dirk presenteren: De smaakstrijd. De strijd om de lekkerste vla is losgebarsten. Want het is tijd om een nieuwe smaak Melkunie vla aan het schap toe te voegen. En jij mag stemmen op jouw vlavoriet! Op welke van de drie smaken stem jij? De vla met de meeste stemmen wordt na lancering exclusief bij Dirk verkocht. Voor dat extra beetje verrassing op tafel.

 

Stem hier!

melkunie smaakstrijd
Youtube Player

Melkunie bij Dirk

Bij Dirk vind je sinds 2022 een uitgebreid assortiment Melkunie zuivel. Melkunie kwam ter vervanging van Campina. In de schappen vind je verschillende soorten melk, yoghurt, vla en pap. Grotendeels gemaakt met melk van Nederlandse familieboerderijen. Melkunie zuivel vind je bij Dirk voor de laagste prijs van Nederland.

 

Bekijk de video: Klanten proeven melk van een A-merk fabrikant.. en melk van ons nieuwe A-merk, Melkunie. Welke vind de klant lekkerder? Je komt erachter in de video.

Waarom nog meer Melkunie?

Melkunie wil iedereen zorgeloos van zuivel laten genieten. En we willen ons graag inzetten tegen klimaatverandering. We willen niet wachten, maar nú doen wat we kunnen tegen de opwarming van de aarde. Daarom reduceren we voor Melkunie dagverse zuivelproducten stap voor stap de uitstoot van de broeikasgassen die in onze gehele keten vrijkomen. Zo kun jij blijven genieten met een goed gevoel.

Melkunie koe

Bekijk onze zuivelproducten

Bekijk ons uitgebreide en voordelige assortiment aan melk, yoghurt, vla, en pap en laat je inspireren. Van de rijkste volle melk tot de meest romige vla, van frisse yoghurtsoorten tot voedzame pap - wij bieden een breed scala aan zuivelproducten voor elk moment van de dag. Klik op de afbeelding om onze pagina vol informatie en voordelige zuivelproducten te bekijken.

Keurmerken op zuivel

Veel zuivelproducten hebben een keurmerk. Zo zie je bij veel zuivelproducten het biologisch, Weidemelk en Planet Proof keurmerk terug komen. De keurmerken staan voor het volgende: 

 

  • Het biologisch keurmerk staat voor betrouwbaarheid en maximale zekerheid dat het product ook echt biologisch is. 
  • Het Planet Proof helpt ons bij het kiezen voor duurzamere producten. 
  • Weidemelk is melk afkomstig van boerderijen waar de koeien van het voorjaar tot in het najaar ten minste 120 dagen per jaar, minimaal 6 uur per dag in de wei lopen.
Keurmerk afbeelding