Meer
Door het afspelen van YouTube of TikTok video's,
sta je het plaatsen van cookies door sociale medianetwerken toe

De beste kwaliteit

Wat is 1 de Beste eigenlijk? 1 de Beste is het huismerk van Dirk. Met producten van de beste kwaliteit, maar dan voor een Dirk prijs. Zo kun je genieten van het beste dat Dirk te bieden heeft, voor een prijs waarvoor je het dagelijks in huis kunt halen. Want bij Dirk gaat het elke dag om lage prijzen én om lekker eten. In heel veel productcategorieën vind je 1 de Beste producten. Ontdek op deze pagina meer over 1 de Beste.

Dirk: De goedkoopste in groente en fruit

Groente en fruit van Dirk zijn zo lekker dat je ze elke dag wil eten en zo voordelig dat je ze elke dag kunt kopen! Bij Dirk hebben we namelijk altijd de laagste prijzen voor de lekkerste groente en fruit. Zo kan iedereen bij Dirk elke dag kiezen voor gezond! Zo zijn ook de groente en fruit van 1 de Beste van de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

 

> Bekijk meer over iedereen gezond hier <

Iedereen gezond banner Bekijk assortiment
1 de Beste groente en fruit

Dirk werkt samen met allerlei telers en boeren om het meest verse en voordelige groente en fruit aan te bieden. Bij Dirk vind je het hele jaar groente en fruit van de beste kwaliteit voor de laagste prijs!

1 de Beste sappen Bekijk assortiment

1 de Beste sappen en smoothies

1 de Beste sappen en smoothies worden vers geperst en gemaakt van de beste ingrediënten. Onze verse sappen zitten boordevol vitamines en vezels maar zonder toegevoegde suikers, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

 

Bij Dirk hebben we een uitgebreid en voordelig smoothie assortiment. Laat je op deze pagina inspireren door de smoothies bij Dirk en door de lekkerste smoothie recepten.

1 de Beste zuivel

Veel 1 de Beste zuivel is gemaakt van weidemelk. Weidemelk komt van koeien die tenminste 120 dagen per jaar, 6 uur per dag buiten hebben gestaan. Bij Dirk zijn onderstaande artikelen altijd van de beste kwaliteit én voor de laagste prijs!

Ruim assortiment 1 de Beste kaas

1 de Beste kaas is de lekkerste kaas en de voordeligste kaas. 1 de Beste kaas wordt gerijpt op 30 jaar oude Scandinavische vurenhoutenplanken onder een constante luchtvochtigheid voor een volle en romige smaak. Ook is de kaas PlanetProof, dit is beter voor natuur, milieu klimaat en dier. Meer weten? Bekijk de PlanetProof pagina.

1 de beste kaas Bekijk assortiment
1 de Beste Vlees banner Bekijk assortiment

1 de Beste vlees

Bij Dirk hebben we een uitgebreid vleesassortiment. Denk aan: rundvlees, varkensvlees, gehakt, worst, lamsvlees, kalfsvlees, visconversen, biologisch vlees, kip, vegetarisch en nog veel meer. Zo hebben we voor iedereen een geschikt stukje vlees en kan jij de heerlijkste gerechten klaarmaken. Bekijk hieronder 1 de Beste vlees:

1 de Beste vleesvervangers

Heb je een keertje geen trek in vlees of ben je vegetarisch? Bij Dirk hebben we allerlei vleesvervangers in huis, probeer ze een keer! Ze smaken namelijk heerlijk. 

1 de Beste banner

1 de Beste assortiment

In heel veel productcatgorieën vind je 1 de Beste producten. Deze producten zijn de meest voordelige keuze in het assortiment, zo kan iedereen met 1 de Beste de dagelijkse boodschappen in huis halen voor de laagste prijzen. Bekijk hieronder 1 de Beste producten in allerlei productcategorieën.

 

Wil je het hele 1 de Beste assortiment bekijken? Bekijk hier dan het volledige 1 de Beste assortiment.

Beste Product van het Jaar 2020-2021

We roepen het al jaren, er kan er maar 1 de Beste zijn. En dit jaar hebben jullie de volgende producten gekozen tot product van het jaar!

Beste product