Youtube Player

Wat is 1 de Beste?

Wat is 1 de Beste eigenlijk? 1 de Beste is het huismerk van Dirk. Met producten van de beste kwaliteit, maar dan voor een Dirk-prijs. Zo kun je genieten van het beste dat Dirk te bieden heeft, voor een prijs waarvoor je het dagelijks in huis kunt halen. Want bij Dirk gaat het elke dag om lage prijzen én om lekker eten. In heel veel productcategorieën vind je 1 de Beste producten. Ontdek op deze pagina meer over 1 de Beste.

De goedkoopste groenten en fruit

Groenten en fruit van Dirk zijn zo lekker dat je ze elke dag wil eten en zo voordelig dat je ze elke dag kunt kopen! Bij Dirk hebben we namelijk altijd de laagste prijzen voor de lekkerste groenten en fruit. Zo kan iedereen bij Dirk elke dag kiezen voor gezond! In ons assortiment vind je heel veel groenten en fruit van 1 de Beste. Deze hebben standaard de beste kwaliteit, voor de allerlaagste prijs.

 

Bekijk meer over iedereen gezond hier.

1 de Beste groenten en fruit

Dirk werkt samen met allerlei telers en boeren om het meest verse en voordeligste groenten en fruit aan te bieden. Bekijk hieronder allerlei producten:

1 de Beste sappen en smoothies

1 de Beste sappen en smoothies worden vers geperst en gemaakt van de lekkerste ingrediënten. De verse sappen zitten boordevol vitamines en vezels maar zonder toegevoegde suikers, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Laat je op deze pagina inspireren de lekkerste smoothierecepten.

 

Bij Dirk hebben we een uitgebreid en voordelig smoothie-assortiment. Bekijk ze hieronder:

1 de Beste zuivel

Veel 1 de Beste zuivel is gemaakt van weidemelk. Weidemelk komt van koeien die tenminste 120 dagen per jaar, 6 uur per dag buiten hebben gestaan. Bij Dirk zijn onderstaande zuivelartikelen altijd van de beste kwaliteit én voor de laagste prijs! Bekijk het assortiment hieronder:

Ruim assortiment 1 de Beste kaas

1 de Beste kaas is de lekkerste kaas en de voordeligste kaas. 1 de Beste kaas wordt gerijpt op 30 jaar oude Scandinavische vurenhoutenplanken onder een constante luchtvochtigheid voor een volle en romige smaak. Ook is de kaas PlanetProof, dit is beter voor natuur, milieu klimaat en dier. Meer weten? Bekijk de PlanetProof pagina.

 

Benieuwd naar het 1 de Beste kaas assortiment van Dirk? Bekijk hieronder de voordeligste en lekkerste kaas:

1 de Beste assortiment

In heel veel productcatgorieën vind je 1 de Beste producten. Deze producten zijn de meest voordelige keuze in het assortiment, zo kan iedereen met 1 de Beste de dagelijkse boodschappen in huis halen voor de laagste prijzen. Bekijk hieronder 1 de Beste producten in allerlei productcategorieën.

 

Wil je het hele 1 de Beste assortiment bekijken? Bekijk hier dan het volledige 1 de Beste assortiment.