Duurzaamheid

Welkom op de duurzaamheidspagina van Dirk. Hier lees je alles over wat wij als Dirk belangrijk vinden op het gebied van duurzaamheid en waar wij ons de komende jaren op focussen. Je vindt hier ons eerste duurzaamheidsverslag, waarin we terugblikken naar 2021 om te laten zien hoe we een bijdrage leveren aan de wereld van morgen.

 

Ook vind je hier de vier pijlers terug waar wij ons de komende jaren op gaan richten: mens en gezondheid, ketens en producten, milieu en verspilling en verpakkingen. Onder deze pijlers staan we stil bij diverse onderwerpen, zoals het stimuleren van de gezonde keuze en het reduceren van voedselverspilling en verpakkingsmaterialen. Ook komen thema’s als dierenwelzijn, eiwittransitie, milieu en due dilligence aan bod.

Ambitie van Dirk

Ambitie van Dirk

Het DNA van Dirk

Dirk wil verantwoorde voeding betaalbaar en zo toegankelijk maken voor iedereen. Dit doen we met respect voor mens, dier en milieu. Lees hier meer over de ambitie.

Bekijken
Duurzaam nieuws

Duurzaam nieuws

Het laatste nieuws

In 2023 zijn we volop aan het ontwikkelen binnen de verschillende duurzaamheidspijlers van Dirk. Hier vertellen we graag over op deze nieuws pagina.

Bekijken