100% vers en lekker voordelig

Onze versgaranties

100% vers: onze groente & fruitspecialist doet minimaal 3x per dag een controle op de kwaliteit van al ons groente en fruit. Vind je een product dat niet voldoet aan de kwaliteit? Dan krijg je het product van ons gratis.

 

Niet goed, geld terug: voldoet het product niet aan de kwaliteitseisen? Meld het, en je krijgt een nieuw versproduct gratis mee. Ook als je er thuis achter bent gekomen.

 

Beste kwaliteit, laagste prijs: bij Dirk krijg je altijd de beste kwaliteit groente en fruit voor een echte Dirk-prijs.

 

Verantwoord bezig

Bij Dirk vinden wij het belangrijk om verantwoord bezig te zijn en dit proberen¬†wij ook zo veel mogelijk door te voeren op onze groente- en fruitafdeling. Als een verpakking stuk is, verpakken wij het product opnieuw in dit zakje. Zo verspillen we niks en krijg je de¬†betreffende groente of¬†het fruit voor maar ‚ā¨ 1.25. De groene en gele¬†paprika‚Äôs verkoopt Dirk met een plastic jasje,¬†als een soort vershoudfolie. Vaak wordt gedacht dat de belasting voor het milieu van een plastic¬†verpakking groter is. Maar het plastic jasje zorgt er juist voor dat de producten langer houdbaar zijn. Het plastic beschermt¬†dus tegen verspilling.

Bord vol groenten

Vervang koolhydraten in gerechten ook eens door courgette of¬†bloemkool. Lekker een bord vol groenten, zo kom je zeker aan je¬†dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groenten. Voor¬†een groente-boost vervang je pasta of rijst door¬†groenterijst of ‚Äďpasta. Kies bijvoorbeeld eens voor courgettespaghetti: boordevol met verschillende mineralen, antioxidanten en vitamine C. Of anders voor bloemkoolrijst: deze gezondheidkool bevat een hele¬†mond vol met vitaminen en mineralen!¬†Zoals 77% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C.

Groenten bij Dirk

Bij Dirk vind je dagelijks de lekkerste groentes voor de laagste prijzen! Zo kan iedereen bij Dirk altijd kiezen voor gezond. Bekijk hieronder verschillende populaire groentes bij Dirk. Wil je meer weten over onze groente? Klik hier!

Groenten bewaren in de koelkast?

Tijd voor een korte opfriscursus vers houden. Want hoe kunnen we groente het beste bewaren zodat deze het langst vers blijft? De koelkast, voorraadkast of in de vriezer? Brrr, niet té koud hoor; de meeste groenten houden van koel. Dat geldt niet voor de aubergine, tomaat, courgette, paprika, komkommer en andere vruchtgroenten. Als die te koud worden bederven ze sneller van binnenuit. Dus bewaar ze het liefst op kamertemperatuur. Aardappels, uien, knoflook, wortels, boontjes en knolselderij kun je het beste in het donker bewaren.

Zacht fruit bewaren?

Zachtfruit kun je prima invriezen. Verdeel het fruit op een bord of in een schaaltje en laat het bevriezen. Wanneer de vruchten bevroren zijn kun je ze bewaren in een diepvrieszakje in de diepvries. Appels blijven langer vers als ze koud bewaard worden. De fruitlade in de koelkast is de perfecte plek om appels te bewaren. Heb je geen fruitlade? Doe de appels dan in en onafgedekte plastic bak en zet hem achterin de koelkast, daar is het het koudst. Bewaar een ananas buiten de koelkast. Heb je hem al gesneden? Bewaar dan de losse stukjes of schijven wel in de koelkast.

Fruit bij Dirk

Vers en voordelig fruit vind je natuurlijk bij Dirk! Dagelijks liggen de schappen vol met het lekkerste fruit. Bekijk hieronder het meest populaire fruit bij Dirk.

Iedereen gezond!

Groente en fruit van Dirk zijn zo lekker dat je ze elke dag wilt eten en zo voordelig dat je ze elke dag kunt kopen! Bij Dirk hebben we namelijk altijd de laagste prijzen voor de lekkerste groente en fruit. Zo kan iedereen bij Dirk elke dag kiezen voor gezond!

 

Bekijk onze iedereen gezond pagina hier.