Gezonde snacks banner

Gezonde lunch en snacks

Wat eet je op een school- of werkdag het beste tijdens de lunch? Of als snack? Dirk helpt je daar graag bij! Laat je op deze pagina inspireren door allerlei gezonde snacks voor op school of naar je werk.

Voor mee naar school

Een goed gevulde, gezonde broodtrommel is belangrijk voor kinderen. Bij Dirk vind je de beste producten hiervoor, natuurlijk voor de voordeligste prijs. Vaak hebben de kinderen om 10 uur een kleine pauze, een goed moment voor crackertje, snoepgroenten of fruit. In de middag pauze is een boterham altijd een goede keuze, maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden, zoals rijst of koude pannenkoeken.

Mee naar school banner

Lunch voor mee naar school

In het assortiment van Dirk vind je heel veel producten waarmee jij jouw schoolpakket voor de kids compleet kunt maken. Van allerlei broodsoorten tot verschillend beleg en kleine snacks. Bekijk hieronder het voordelige assortiment van Dirk:

 

Broodtrommels

Wil jij de broodtrommel vullen met de lekkerste broodjes en groenten? Maak dan een van de onderstaande recepten. Deze recepten zullen zeker goed in de smaak vallen bij de kids! Wil je meer schoolrecepten? Klik dan hier.

 

Mee naar je werk

Zelf wil je natuurlijk ook een lekker gevulde maaltijd mee naar werk of voor je thuiswerkdag. Ook daar hebben wij heel veel ideeën voor, zoals een lekker gevulde salade, een wrap of gezonde pannenkoekjes. Dit is makkelijk te maken of op te warmen als dat nodig is. Denk ook aan de gezonde tussendoortjes zoals groenten, een eitje, nootjes of fruit.

 

Mee naar je werk banner

Eten voor mee naar je werk

In het assortiment van Dirk vind je heel veel voordelige producten waarmee jij jouw werkpauze compleet kunt maken. Van allerlei broodsoorten tot verschillend beleg en heel veel (gezonde) snacks. Bekijk hieronder het voordelige assortiment van Dirk:

 

Gemakkelijk voor jezelf

Wil je vooraf alvast een lekkere lunch maken? Of juist in je pauze zelf? Wij hebben heel veel recepten voor ieder pauzemoment, bij je thuis of om mee te nemen naar kantoor. Wil je meer werkrecepten? Klik dan hier.