Alles voor je huisdier

Je huisdier kan je beste vriend zijn, daarom is het belangrijk om je huisdier goed te verzorgen. Bij Dirk vind je een uitgebreid en voordelig assortiment voor jouw kat of hond. Van de lekkerste brokjes tot de lekkerste snacks. Ontdek op deze pagina het assortiment waarmee jij jouw kat of hand blij kunt maken voor de laagste prijs. 

Hondenvoer banner

Hondenvoer

Net als mensen eten honden ook dagelijks. In de schappen van Dirk ligt heel veel hondenvoer, maar voor welk voer moet je kiezen? Als we praten over hondenvoer kun je over twee soorten hondenvoer praten: droogvoer en natvoer. Beide kunnen jouw hond voorzien van voedingsstoffen en vitaminen. Het verschil tussen de twee zit hem in de hoeveelheid vocht in de voeding. De vocht heeft als voordeel dat jouw hond door natvoer gemakkelijk vocht opneemt. Uit droogvoer kan een hond daarentegen makkelijk energie opnemen. Welke keuze het beste is? Dat ligt bij elke hond anders. Hierbij dient ook rekening gehouden te worden met de leeftijd en gezondheidstoestand.

Hondenvoer in het assortiment van Dirk

Bij Dirk vind je standaard het meest voordelige voer voor jouw hond, van droogvoer tot natvoer. Daarnaast is er vaak ook hondenvoer in de aanbieding. Je vindt hondenvoer van bekende merken als Beneful, Pedigree en Cesar, maar ook van ons huismerk 1 de Beste. Bekijk hieronder het assortiment van Dirk:

Hondensnacks

Hondensnacks, welke hond is er niet gek op? Hondensnacks zijn niet alleen lekker voor honden, ze zijn ook handig voor het trainen van jouw hond en om het hondengebit te verzorgen. Zo kun je jouw hond belonen met een snack als hij goed luistert. Snacks kunnen ook goed voor het gebit zijn doordat kauwen aanslag en tandplak kan verminderen. Ook kunnen snacks goede voedingsstoffen bevatten, zo zitten er in veel hondensnacks vlees en vetten. Het kan een goede aanvulling op een voedingsschema zijn, alleen blijven natvoer en droogvoer het belangrijkste. 

Hondensnacks banner

Hondensnacks in het assortiment van Dirk

Op zoek naar een lekkere snack voor jouw hond? Dan ben je bij Dirk aan het juiste adres. Bij Dirk hebben we een uitgebreid en voordelig assortiment hondensnacks. Bekijk hieronder allerlei producten: 

Kattenvoer banner

Kattenvoer

Net als bij hondenvoer heb je bij kattenvoer natvoer en droogvoer. Beide hebben hun voordelen, de keuze is afhankelijk van de voorkeur van jouw kat. Waar ook rekening mee gehouden dient te worden is de leeftijd van de kat. Katten gaan door verschillende levensfasen, per fasen zijn er verschillende voedingsbehoeften. Zo heeft een kitten andere voeding nodig dan een seniore kat. Op veel kattenvoer staat vermeld voor welke leeftijd het voer is, zo staat er bijvoorbeeld junior, senior, 1+ of 7+. Zo kan je de juiste voeding kiezen voor jouw kat.

Kattenvoer in het assortiment van Dirk

In het assortiment van Dirk vind je heel veel voordelig kattenvoer. Je vindt kattenvoer van bekende merken als Purina, Whiskas, Felix en Gourmet, maar ook van ons huismerk 1 de Beste. Bekijk hieronder allerlei kattenvoer in het assortiment van Dirk.

Kattensnacks

Met een kattensnack maak jij jouw kat zeker weten blij. Kattensnacks kunnen worden gegeven als beloning voor goed gedrag of kan de dagelijkse voeding verrijken. Zo zal een kat geen nee zeggen tegen een snack als tussendoortje. Een snack op z'n tijd is zeker lekker voor een kat, geef alleen niet te veel snacks. Te veel kan namelijk resulteren in overgewicht. Droogvoer of natvoer blijven de belangrijkste voedingsbron.

Kattensnacks banner

Kattensnacks in het assortiment van Dirk

Bij Dirk heb je de keuze uit heel veel voordelige kattensnacks. Van de lekkerste sticks tot de lekkerste snoepjes. Bekijk hieronder allerlei snacks: 

Kattenbakvulling banner

Kattenbakvulling

Als je een kat in huis hebt, dan heb je ook een kattenbak nodig. De kattenbak moet gevuld worden met kattenbakvulling. Op deze vulling kan jouw kat op een hygiënische manier zijn behoeftes doen. De vulling zorgt dat urine geabsorbeerd wordt. Je hebt verschillende soorten kattenvulling, de bekendste soorten zijn houtkorrels en stuifvrije korrels. Sommige korrels zijn klontvormend, deze klonten kun je gemakkelijk uit de bak scheppen.

Kattenbakvulling bij Dirk

In het assortiment van Dirk vind je veel kattenbakvulling. Je vindt diverse soorten kattenbakvulling, zoals klontvormend, korrels, en houtkorrels. Zo kan jouw kat hygiënisch en schoon de kattenbak op. Bekijk hieronder allerlei voordelige kattenbakvullingen:

Andere huisdieren

Naast de kat en hond zijn er nog veel meer huisdieren. Zo hebben veel mensen een konijn, cavia, vis of vogel in huis. Konijnen en cavia's zijn knaagdieren die in de tuin of in huis kunnen leven. Vogels kunnen vrolijke fluiters zijn voor in huis. Sommige vogels kun je zelfs leren praten. Met vissen breng je mooie dieren uit het water je huis in. Wat is jouw favoriete huisdier?  

Andere huisdieren banner

Nog meer dierenvoer in het assortiment

Bij Dirk hebben we ook voer voor de konijnen, cavia's, vissen, parkieten en kanaries. Maak jouw huisdier blij met het lekkerste voer voor de laagste prijs. Bekijk hieronder het assortiment: