Ga naar de hoofdinhoud
Het perfecte cadeau voor elke gelegenheid

Op zoek naar een leuk cadeau? In al onze winkels zijn Dirk cadeaukaarten verkrijgbaar. Je kunt zelf de waarde van deze cadeaukaart bepalen. Dit kan vanaf een bedrag van 5 euro tot een maximum van 150 euro. 

 

Let op (!) Momenteel zijn er problemen met het opwaarderen van de cadeaukaarten.

Het is op het moment niet mogelijk om online je cadeaukaart op te waarderen of om je saldo te checken. Wij proberen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak. Je kunt wel nog in de winkel je saldo checken en je cadeaukaart opwaarderen. Bekijk een winkel bij jou in de buurt op dirk.nl/winkels.

Hoe lang is mijn cadeaukaart geldig?

De cadeaukaart heeft een geldigheidsduur van 5 jaar en krijgt bij elke betaling en/of opwaardering opnieuw een geldigheidsduur van 5 jaar mee.

Kan ik mijn cadeaukaart inwisselen voor geld/ruilen of retourneren?

Nee, dat is niet mogelijk.

Kan ik het saldo op mijn cadeaukaart online opwaarderen?

Dat is mogelijk. Hiervoor heb je een extra veiligheidscode nodig die onder de grijze kraslaag staat aan de achterkant van de Dirk cadeaukaart.

Ik ben mijn cadeaukaart kwijtgeraakt. Vergoeden jullie het saldo dat er op stond?

Nee, Dirk vergoedt nimmer het saldo van een gestolen, beschadigde of verloren cadeaukaart. Dit is voor risico van de kaarthouder.

 

Grotere aantallen bestellen?

De Dirk cadeaukaart kan een eigentijdse vervanger zijn van het bekende kerstpakket, maar kan ook voor andere gelegenheden een prima alternatief zijn. Dirk denkt graag met je mee. Op de pagina voor zakelijk vind je meer informatie hier over.