Meer

Het perfecte cadeau voor elke gelegenheid

Op zoek naar een leuk cadeau? In al onze winkels zijn Dirk cadeaukaarten verkrijgbaar. Je kunt zelf de waarde van deze cadeaukaart bepalen. Dit kan vanaf een bedrag van 5 euro tot een maximum van 150 euro.

Saldo checken

Saldo checken en opwaarderen

Heb je een Dirk cadeaukaart en wil je weten hoeveel tegoed hier nog op staat? Gebruik dan onze saldo checker. Voer de barcode van jouw cadeaukaart en het controlenummer en je ziet direct hoeveel er nog op je kaart staat, handig!

 

Is je kaart leeg en wil je nieuw tegoed opwaarderen? Ook dat is mogelijk. Dit kan ook wanneer je kaart nog niet leeg is maar je het tegoed wilt ophogen. Klik hier om je kaart op te waarderen.

 

Let op, de eerste activatie van de cadeaukaart moet bij de kassa. Na de activatie kan de cadeaukaart worden opgewaardeerd.

Grotere aantallen bestellen?

De Dirk cadeaukaart kan een eigentijdse vervanger zijn van het bekende kerstpakket, maar kan ook voor andere gelegenheden een prima alternatief zijn. Dirk denkt graag met je mee. Op de pagina voor zakelijk vind je meer informatie hier over.

Waar kan ik mijn cadeaukaart besteden?

Je kunt in alle Dirk supermarkten gebruik maken van onze Dirk cadeaukaart. Let op, de cadeaukaarten worden niet geaccepteerd bij onze shop-in-shop-concepten of bij een inpandige Dirck3 slijterij.

Hoe lang is mijn cadeaukaart geldig?

Na iedere betaling en/of opwaardering krijgt de Dirk cadeaukaart een nieuwe geldigheidstermijn van vijf jaar. 

Kan ik het saldo op mijn cadeaukaart online opwaarderen?

Dat is zeker mogelijk. Hiervoor heb je een extra veiligheidscode nodig die onder de grijze kraslaag staat aan de achterkant van de cadeaukaart. Je kunt hier je cadeaukaart opwaarderen.

Kan ik mijn cadeaukaart inwisselen voor geld/ruilen of retourneren?

Nee, dat is niet mogelijk.

Ik ben mijn cadeaukaart kwijtgeraakt. Vergoeden jullie het saldo dat er op stond?

Dirk vergoedt het saldo van een gestolen, beschadigde of verloren cadeaukaart helaas niet.