Foto haar

Als je haar maar goed zit

Het goed verzorgen van je haar is erg belangrijk. Wanneer je haar er glanzend en fris uitziet, zorgt dat ervoor dat je hele uitstraling er beter uitziet. Je hoort niet voor niets vaak de uitspraak: ‘Als je haar maar goed zit.’ Ook houdt goede verzorging je haar gezond en voorkom je beschadigd haar. Haarproducten helpen enorm bij de verzorging van je haar. In het assortiment van Dirk vind je heel veel haarverzorgingsproducten voor de laagste prijs, van shampoos tot conditioner. Laat je op deze pagina inspireren door het voordelige assortiment van Dirk.

Waarvoor gebruik je shampoo?

Een van de meest gebruikte haarverzorgingsproducten is shampoo. Dit is een essentieel product om je haar gezond te houden. Shampoo zorgt ervoor dat je hoofdhuid schoon wordt, zo verwijdert het vet, zweet, talg en ander vuil. Ook zorgt het ervoor dat gel en haarlak uit je haar verwijderd kunnen worden. Shampoo gaat vaak schuimen als je het op je hoofd smeert. Dit zorgt ervoor dat de shampoo gemakkelijk verdeeld kan worden over je haren. Er zitten vaak ook geurstoffen in shampoo; deze zorgen ervoor dat je haar lekker gaat ruiken.

shampoo banner
Soorten shampoo banner

Verschillende soorten shampoo

In de schappen van Dirk vind je allerlei soorten shampoo. Een herkenbare variant is de ‘iedere dag shampoo’, maar je ziet bijvoorbeeld ook varianten zoals de antiroos shampoo. Maar waar zorgen al die shampoos voor? Basisshampoo is voornamelijk om je haar te reinigen en vuil te verwijderen. Volumeshampoo is handig voor mensen met dun haar. Antiroosshampoo is geschikt voor mensen die last hebben van roos. Op de shampooverpakking staat altijd vermeld voor welk haartype de shampoo geschikt is.

 

Shampoo in het assortiment van Dirk

Bij Dirk vind je veel shampoos van bekende merken, zoals Andrélon, Head & Shoulders, Loving Blends en Elvive. Uiteraard haal je ze bij Dirk voor de laagste prijs. Bekijk hieronder verschillende voordelige shampoos:

conditioner banner

Conditioner

Net als shampoo is conditioner een essentieel product voor een goede verzorging van je haar. Maar wat doet conditioner precies? Conditioner is een vochtinbrengende formule om je haar te voeden en te verzachten. Zo maakt conditioner je haar gladder en soepeler en zorgt het voor meer glans. Het grote verschil tussen shampoo en conditioner is dat shampoo vooral wordt gebruikt om je haar te reinigen, terwijl conditioner wordt gebruikt om je haar te hydrateren en te voeden.

 

Conditioner in het assortiment van Dirk

In het assortiment van Dirk vind je veel verschillende conditioners voor de laagste prijs. Zo vind je conditioners van bekende merken zoals Andrélon, Loving Blends en Elvive. Bekijk allerlei voordelige producten:

 

Haarcrème

Haarcrème is een veelgebruikt product voor het creëren van een gewenst kapsel. Dit stylingproduct wordt gebruikt om glans aan je haar toe te voegen en om je haar op de juiste plaats te houden. Haarcrème bestaat vaak uit een combinatie van wax, olie en andere conditioneringsmiddelen. Het is een ideaal product om textuur en stevigheid aan je haar toe te voegen. Als je haarcrème gebruikt, is het belangrijk om een kleine hoeveelheid te gebruiken; te veel crème kan je haar verzwaren en vet maken. Bekijk hier allerlei voordelige haarcrème producten in het assortiment van Dirk. 

 

Haarcreme
gel banner

Gel

Gel is een stylingproduct dat ervoor zorgt dat jij je gewenste kapsel zelf kunt creëren. Zo kun je jouw haar opzij laten vallen of een hanenkam maken. Je kunt gel ook gebruiken om haarstrengen te accentueren. Gel is qua structuur plakkerig en werkt een beetje zoals lijm. Wanneer je gel aanbrengt in je haar, verandert het van een vloeibare stof in een vaste stof. Hierdoor blijven je haren aan elkaar plakken en op dezelfde plek zitten. Er zijn allerlei soorten gel, zo vind je gel in tubes en in sprays.

 

Gel in het assortiment van Dirk

Style je haar precies zoals jij wilt met de gels van Dirk. In het assortiment van je heel veel gel voor de laagste prijs: 

 

Haarlak

Net als gel en haarcrème is haarlak ook een stylingproduct. Haarlak spuit je in je haar waardoor je jouw haar meer volume geeft en op zijn plaats houdt. Zo kun jij jezelf de ideale look geven. Ook kan haarlak kroezen helpen voorkomen, glans toevoegen en extra houvast geven aan je haar. Er zijn verschillende soorten haarlak, zo geeft de ene haarlak meer volume dan de andere. Op de verpakking staat vaak het volume vermeld. Hoe meer volume, hoe krachtiger de haarlak.

 

haarlak banner

Haarlak in het assortiment van Dirk

Bij Dirk hebben we een uitgebreid en voordelig haarlak assortiment. Je vindt haarlak met verschillende volumes, zo kun jij altijd bij ons terecht voor het volume die bij jou past. Bekijk hieronder allerlei producten: