Aan tafel!

Wat eten we vandaag? Op deze pagina helpen we jou met inspiratie opdoen voor eten. Heb je vandaag bijvoorbeeld zin in pasta? Duik dan in de pastapagina voor recepten, pastasoorten en onze voordelige pastasauzen. Of wil inspiratie voor soepen, stamppot of pannenkoeken? Je vindt het allemaal op deze pagina!

Pasta

Pasta

Alle soorten en smaken

Pasta! Bij wie staat dit gerecht niet wekelijks op het menu? Laat je inspireren over de pasta’s bij Dirk en creëer de lekkerste gerechten.

Bekijk pagina

Pizza

Pizza

De lekkerste pizza's

Dirk heeft een uitgebreid en voordelig pizza assortiment. Van diepvriespizza's tot alle ingrediënten voor een zelfgemaakte pizza.

Bekijk pagina

Soep

Soep

Ork ork ork

Een lekkere kom warme soep, wie wil dat nou niet? Het Dirk-assortiment bevat verschillende soorten soepen. Laat je inspireren op onze soeppagina. 

Bekijk pagina

Stamppot

Stamppot

Heerlijk voor de winter

Bij Dirk hebben we allerlei recepten om jouw favoriete stamppot te maken! Laat je inspireren op de stamppot pagina. 

Bekijk pagina

Stoven

Stoven

Stooftips van Dirk

Stoven is het langzaam garen van een gerecht op een lage temperatuur, hierdoor komen smaken goed in elkaar over. Bekijk de lekkerste stoofrecepten.

Bekijk pagina

Rijst

Rijst

Variëren met rijst

Met rijst kan je eindeloos variëren en de lekkerste recepten maken. Laat je inspireren door het rijst assortiment van Dirk en door de lekkerste recepten met rijst.

Bekijk pagina

Pannenkoeken

Pannenkoeken

Van 't huis

Dirk helpt je met inspiratie opdoen voor het maken van de lekkerste pannenkoeken. Welke toppings gebruik jij het liefst?

Bekijk pagina

Hamburgers

Hamburgers

Maak je eigen hamburgers

Bij Dirk vind je allerlei voordelige producten waarmee jij thuis de lekkerste hamburgers maakt. Lees verder!

Bekijk pagina

Vis

Vis

Voor de visliefhebbers

Voor de visliefhebbers heeft Dirk een uitgebreid en voordelig visassortiment. Zo vind je zalm, garnalen, makreel, mosselen en nog veel meer vis.

Bekijk pagina

Vlees

Vlees

Vers en voordelig

Voor de vleesliefhebbers heeft Dirk een vers en voordelig vleesassortiment. Zo vind je onder andere rundvlees, varkensvlees en kippenvlees.

Bekijk pagina