Alles voor de baby

Ook voor de allerkleinsten heeft Dirk allerlei voordelige producten in huis. Luiers, babyvoeding, babyshampoo, het zijn producten die alle baby’s dagelijks nodig hebben. Bekijk onze pagina voor baby’s en laat je inspireren door het uitgebreide en voordelige assortiment.

Luiers bij Dirk

Alle baby’s dragen dag en nacht luiers. Een luier is een onderbroek die vochtabsorberend is. Hierdoor wordt ontlasting en urine opgevangen. Doordat dit wordt opgevangen wordt de babyhuid beschermd en blijft de huid droog. Een luier moet regelmatig vervangen worden, daarom is het belangrijk om genoeg luiers thuis te hebben. Bij Dirk hebben we een uitgebreid en voordelig luier assortiment. Daarnaast zijn de luiers van de beste kwaliteit, zo heeft jouw baby altijd een goede luier om. Laat je hieronder inspireren door luiers bij Dirk. 

Luiers banner
Bonbebe banner

Bonbébé luiers

Bij Dirk hebben we de beste luiers voor jouw baby. De luiers van Bonbébé zijn ideaal voor jouw baby. De luiers zijn ultra zacht, zonder parfumallergenen en ademend. Daarnaast bieden ze extra lange bescherming door de absorptiekanalen. Deze kanalen houden het babyhuidje lang droog en bieden betere bescherming tegen lekken. Bovendien zijn de luiers extra en dun, waardoor ze extra comfortabel zijn en de baby veel bewegingsvrijheid heeft.

Bonbébé luiers in het assortiment van Dirk

In het assortiment van Dirk vind je veel voordelige luiers van Bonbébé. Je vindt luiers in verschillende maten en voor verschillende leeftijden. Zo is er voor iedere baby een geschikte luier. Bekijk hieronder verschillende luiers van Bonbébé: 

Baby Dry afbeelding

Premium Protection

Bij Dirk hebben we de beste luiers voor jouw baby. De Premium Protection luiers van Pampers zijn ontworpen om de baby zo droog mogelijk te houden en de huid zo goed mogelijk te beschermen. De zachte materialen van deze luiers zorgen voor een ideale zachte aanraking van de huid van de baby. De Premium Protection luiers hebben ook een rekbare zijkant, waardoor de luier zich aanpast aan de buik van de baby. Dit maakt de luier extra comfortabel. De huid van de huid wordt beschermd door de super absorberende kern, deze houdt de baby tot 12 uur lang droog.

Pampers Premium protection bij Dirk

Bekijk hieronder Pampers Premium protection luiers bij Dirk. Wil je meer luiers bekijken? Klik dan hier.

Babyvoeding

Babyvoeding is voeding die specifiek is voor baby’s. Op jonge leeftijd heeft je baby een voedingsschema dat snel veranderd, zo gaat je baby van de fles naar de eerste hapjes. De juiste voeding is erg belangrijk voor een baby. Daarom hebben we bij Dirk een uitgebreid en voordelig babyvoeding assortiment. Zo vind je veel fruit- en groentehapjes van Olvarit en Bonbébé. Op de verpakking staat ook vermeld voor welke leeftijd het hapje geschikt is. Ook vind je pap, opvolgmelk, babykoekjes en nog veel meer. Zo kun je voor al je babyvoeding rekenen op Dirk.

Banner babyvoeding

Olvarit en Bonbébé babyvoeding bij Dirk

Bij Dirk vind je heel veel babyvoeding producten van Olvarit en Bonbébé. Zo vind je potjes met allerlei verschillende fruit en groente smaken. Je vindt babyvoeding voor allerlei verschillende leeftijden, zo krijgt je baby de juiste voeding bij de juiste leeftijd. Bekijk hieronder allerlei producten van Olvarit en Bonbébé.

Voeding voor de baby

Goede voeding voor de baby is belangrijk voor de ontwikkeling van een baby. Dirk heeft allerlei producten in huis voor de juiste voeding voor jouw baby. Een van die producten is Hero Baby. Hero Baby biedt flesvoeding aan die aansluit bij de leeftijdsfase van de baby. De opvolgmelk van Hero Baby standaard bevat de vertrouwde voedingsstoffen zoals vitamine A, C & D. Deze voedingsstoffen ondersteunen de weerstand van jouw baby. 

Overleg altijd eerst met een arts of consultatiebureau als je alleen flesvoeding geeft of flesvoeding in combinatie met borstvoeding. Borstvoeding is de beste voeding voor baby’s.

Herobaby voeding
Herobaby nutrasense

Hero Baby

Naast de Hero Baby standaard is er ook Hero Baby Nutrasense standaard. Dit is een volledige zuigelingenvoeding voor baby’s aansluitend aan de leeftijdsfase. Nutrasense zit in een blik, terwijl Hero Baby standaard in een zakje zit. Daarnaast verschillen ze ook in vetsamenstelling. Beide voedingen voldoen aan de behoefte van de baby in die leeftijd. Hero Baby Nutrasense comfort+1 is dieetvoeding voor baby’s die last hebben van spugen, moeizame ontlasting of kramp. Gebruik Hero Baby Nutrasense comfort+1 onder medisch toezicht. Deze dieetvoeding is voor baby’s tussen de 0 en 6 maanden oud.

Hero baby in het assortiment van Dirk

In het assortiment van Dirk vind je allerlei Hero babyvoeding. De voeding is aansluitend aan de leeftijd en bevat voedingsstoffen die de weerstand van je baby ondersteunen. Bekijk hieronder verschillende producten:

Verzorging van je baby

Het babyhuidje moet natuurlijk ook goed verzorgd worden. Bij Dirk hebben we verschillende producten die goed voor de babyhuid zijn. Een zachte huid en zachte haartjes zijn namelijk fijn voor de baby. Met Zwitsal Talkpoeder kan vocht worden geabsorbeerd en helpt het om geĂŻrriteerde vlekjes op de huid te voorkomen. Zo blijft het babyhuidje knuffelzacht en soepel. Om de babyhaartjes zacht aan te laten voelen en schoon te maken kan je babyshampoo gebruiken. Het ruikt heerlijk en zorgt ervoor dat de babyhaartjes weer zacht aanvoelen.

Babyhuid

Baby billendoekjes

In het assortiment van Dirk vind je allerlei voordelige billendoekjes. Of zoals ze ook vaak worden genoemd, babydoekjes. Met billendoekjes krijg je de vieze billen van je baby en andere viezigheid gemakkelijk en zacht schoon. Billendoekjes zijn vaak wat vochtig, daarnaast zijn ze gemaakt van materiaal dat reinigt en ontsmet. Zo wordt je baby goed schoon! Bekijk hieronder voordelig billendoekjes bij Dirk: