Dirk Prijzenkast

Dirk is de goedkoopste supermarkt!

Alle supermarkten roepen het, maar Dirk doet het! Bij Dirk krijg je de dagelijkse boodschappen voor de allerlaagste prijs van Nederland. En dat scheelt je zomaar honderden euro’s per jaar. Bekijk hieronder welke prijzen Dirk de afgelopen tijd allemaal heeft gewonnen:

 

  • 2x winst met het GfK rapport. (winter en zomer)
  • 5x de goedkoopste volgens de Consumentenbond.
  • 8 jaar op een rij 'Beste folder van Nederland'.
  • 5 jaar op een rij 'Beste Supermarkt van Nederland'.

 

Daarnaast heeft tv-programma Kassa dit jaar Dirk wederom uitgeroepen tot de goedkoopste.

Dirk wint het GfK Zomerrapport!

Opnieuw een bijzondere mijlpaal in de Dirk-geschiedenis. Afgelopen december wonnen we voor het eerst het GfK Kerstrapport. Op 27 juni kregen we van Distrifood en GfK te horen dat Dirk nu ook de beste landelijke formule is in het Zomerrapport. Klanten beoordelen ons het hoogst op de aspecten lage prijzen en aanbiedingen, maar we scoren ook het hoogst op voorraad en kwaliteit. Hier zijn we enorm trots op!

 

Elke dag zetten we ons in voor de beste kwaliteit tegen de laagste prijzen van Nederland en trakteren we onze klanten op volle en nette winkels. Deze beoordeling is een prachtige beloning.

De goedkoopste volgens de Consumentenbond

Is Dirk alwéér de goedkoopste?! Jazeker! Voor de vijfde keer op rij heeft de Consumentenbond bewezen: Dirk is de goedkoopste supermarkt van Nederland! Uit de laatste meting kwam het biologische assortiment met 18% goedkoper bij Dirk uit de test dan gemiddeld. In vorige metingen bleek dat Dirk ook als goedkoopste uit de bus kwam voor basisboodschappen én A-merken.

 

Haal dus ál je boodschappen bij Dirk! Op Dirk kun je rekenen!

 

Dirk heeft de beste folder van Nederland!

Hoera! 🎈 Dankzij jou is onze folder voor de achtste keer op rij uitgeroepen tot de beste folder in de de categorie Supermarkt en Slijterij. Bedankt aan iedereen die heeft gestemd!

 

Het aspect scherpe aanbiedingen zorgde voor de winst. Het hoogste eindcijfer leverde Dirk ook de overall prijs op. En daar zijn we trots op! We zetten namelijk elke dag alles op alles om onze folder te voorzien van de scherpste aanbiedingen. En altijd per stuk, zodat je niet meer hoeft te kopen dan je nodig hebt en tóch profiteert van de laagste prijs.

Dirk opnieuw Beste Supermarkt 🏆

Dirk is opnieuw publiekslieveling geworden en wint voor het vijfde jaar op rij de award voor ‘Beste supermarkt van Nederland’.

 

Melissa van Bodegraven, marketingmanager Dirk, nam de prijs in ontvangst: “Een fantastische bekroning op het harde werk van alle 12.500 Dirk-collega’s die zich dag in, dag uit inzetten voor onze klanten. Zij zorgen voor gezellige winkels met verrassend assortiment voor de laagste prijzen van Nederland.

 

Lees hier meer over de prijs.

Dirk is wederom de goedkoopste

TV-programma Kassa bewijst wederom dat je bij Dirk moet zijn voor de goedkoopste dagelijkse boodschappen. Dat bleek uit de uitzending van Kassa. Kassa's boodschappenmandje, met alledaagse producten, is namelijk het allergoedkoopst bij Dirk! En daar werken we hard aan want Dirk doet er alles aan om de boodschappen voor iedereen betaalbaar te houden, juist nu alles duurder wordt.

 

Bekijk hier de producten die in het goedkoopste mandje van Kassa zitten Dirk.nl/kassa

Kassa bewijst: Dirk is de goedkoopste!

Kassa bewijst dat je bij Dirk moet zijn voor de goedkoopste dagelijkse boodschappen. Kassa's boodschappenmandje, met alledaagse producten, is namelijk het allergoedkoopst bij Dirk! En daar werken we hard voor want Dirk doet er alles aan om de boodschappen voor iedereen betaalbaar te houden, juist nu alles duurder wordt. Snel naar Dirk dus!

 

Bekijk de video van Kassa hier.

Dé nummer 1 in lage prijzen en aanbiedingen!

Volgens het kerstrapport van het GfK is Dirk van den Broek de absolute nummer 1 in 2022 als het gaat om lage prijzen en aanbiedingen! Wederom een mooie bevestiging dat je bij Dirk moet zijn voor je dagelijkse boodschappen tegen de laagste prijs! Op de totaalranglijst is Dirk derde geworden met een overall rapportcijfer van 7,58. Een fantastische prestatie waar wij enorm trots op zijn. Op naar de eerste plek!

Dirk heeft de beste kaasafdeling!

Alweer een prijs! Dirk is benoemd tot beste kaas supermarkt in de categorie versafdeling zonder personeel! Uit het jaarlijkse 'Westland Kaasrapport' van onderzoeksbureau GFK komt Dirk van den Broek als supermarkt met de beste kaasafdeling in de categorie versafdeling zonder personeel naar voren. Het kaasrapport laat zien hoe klanten de kaasafdeling van hun supermarkt beoordelen.

 

> Bekijk hier de kaasafdeling van Dirk <

Het goedkoopste huismerk

Het huismerk van Dirk is het goedkoopste huismerk op de markt. Je vindt 1 de Beste producten in alle productcategorieën. Van groente en vlees, tot wasmiddel en chips. Zo haal jij de dagelijkse boodschappen in huis voor de laagste prijs. 

Dirk is de goedkoopste voor bio

Dirk is niet alleen de goedkoopste voor je dagelijkse boodschappen, maar óók de goedkoopste voor je biologische boodschappen. En daar zijn we trots op. Want biologisch smaakt nog lekkerder als het ook betaalbaar is. Wie winkelt bij Dirk, kiest dus voor goed én goedkoop. En dat allemaal zonder klantenkaart!