Dirk Prijzenkast

Dirk is de goedkoopste supermarkt!

Alle supermarkten roepen het, maar Dirk doet het! Bij Dirk krijg je de dagelijkse boodschappen voor de allerlaagste prijs van Nederland. En dat scheelt je zomaar honderden euro’s per jaar. Bekijk hieronder welke prijzen Dirk de afgelopen tijd allemaal heeft gewonnen:

 

  • 5 jaar op een rij 'Beste Supermarkt van Nederland'.
  • 7 jaar op een rij 'Beste folder van Nederland'.
  • 3x op rij de goedkoopste volgens de Consumentenbond.

 

Daarnaast heeft tv-programma Kassa dit jaar Dirk wederom uitgeroepen tot de goedkoopste.

Consumentenbond

Dirk heeft de laagste prijzen voor basisboodschappen!

Uit de nieuwste meting van de Consumentenbond komt Dirk opnieuw als goedkoopste uit de bus voor basisboodschappen. Tijdens de peiling vergeleek de Consumentenbond 121 basisproducten en hieruit blijkt dat je bij Dirk gemiddeld maar liefst 8% goedkoper uit bent. 

Dirk opnieuw Beste Supermarkt 🏆

Dirk is opnieuw publiekslieveling geworden en wint voor het vijfde jaar op rij de award voor ‘Beste supermarkt van Nederland’.

 

Melissa van Bodegraven, marketingmanager Dirk, nam de prijs in ontvangst: “Een fantastische bekroning op het harde werk van alle 12.500 Dirk-collega’s die zich dag in, dag uit inzetten voor onze klanten. Zij zorgen voor gezellige winkels met verrassend assortiment voor de laagste prijzen van Nederland.

 

Lees hier meer over de prijs.

Beste supermarkt gif
Beste folder Award

Dirk heeft de beste folder van Nederland!

Hoera! Dankzij jou is onze folder voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot de beste folder in de de categorie Supermarkt en Slijterij. Bedankt aan iedereen die heeft gestemd ❤️

 

Zowel de papieren als de online folder van Dirk was favoriet onder de stemmers. Binnen beide categorieën werden we bovendien overall winnaar. Vooral het aspect scherpe aanbiedingen werd hoog beoordeeld. En daar zijn we trots op! We zetten namelijk elke dag alles op alles om onze folder te voorzien van de scherpste aanbiedingen. En altijd per stuk, zodat je niet meer hoeft te kopen dan je nodig hebt en tóch profiteert van de laagste prijs.

kassa
Kassa banner

Dirk is wederom de goedkoopste

TV-programma Kassa bewijst wederom dat je bij Dirk moet zijn voor de goedkoopste dagelijkse boodschappen. Dat bleek uit de uitzending van Kassa. Kassa's boodschappenmandje, met alledaagse producten, is namelijk het allergoedkoopst bij Dirk! En daar werken we hard aan want Dirk doet er alles aan om de boodschappen voor iedereen betaalbaar te houden, juist nu alles duurder wordt.

 

Bekijk hier de producten die in het goedkoopste mandje van Kassa zitten Dirk.nl/kassa

Kassa bewijst: Dirk is de goedkoopste!

Kassa bewijst dat je bij Dirk moet zijn voor de goedkoopste dagelijkse boodschappen. Kassa's boodschappenmandje, met alledaagse producten, is namelijk het allergoedkoopst bij Dirk! En daar werken we hard voor want Dirk doet er alles aan om de boodschappen voor iedereen betaalbaar te houden, juist nu alles duurder wordt. Snel naar Dirk dus!

 

Bekijk de video van Kassa hier.

GFK

Dé nummer 1 in lage prijzen en aanbiedingen!

Volgens het kerstrapport van het GfK is Dirk van den Broek de absolute nummer 1 in 2022 als het gaat om lage prijzen en aanbiedingen! Wederom een mooie bevestiging dat je bij Dirk moet zijn voor je dagelijkse boodschappen tegen de laagste prijs! Op de totaalranglijst is Dirk derde geworden met een overall rapportcijfer van 7,58. Een fantastische prestatie waar wij enorm trots op zijn. Op naar de eerste plek!

Dirk heeft de beste kaasafdeling!

Alweer een prijs! Dirk is benoemd tot beste kaas supermarkt in de categorie versafdeling zonder personeel! Uit het jaarlijkse 'Westland Kaasrapport' van onderzoeksbureau GFK komt Dirk van den Broek als supermarkt met de beste kaasafdeling in de categorie versafdeling zonder personeel naar voren. Het kaasrapport laat zien hoe klanten de kaasafdeling van hun supermarkt beoordelen.

 

> Bekijk hier de kaasafdeling van Dirk <

Westland Kaas afbeelding
1 de Beste

Het goedkoopste huismerk

Het huismerk van Dirk is het goedkoopste huismerk op de markt. Je vindt 1 de Beste producten in alle productcategorieën. Van groente en vlees, tot wasmiddel en chips. Zo haal jij de dagelijkse boodschappen in huis voor de laagste prijs. 

Dirk is de goedkoopste voor bio

Dirk is niet alleen de goedkoopste voor je dagelijkse boodschappen, maar óók de goedkoopste voor je biologische boodschappen. En daar zijn we trots op. Want biologisch smaakt nog lekkerder als het ook betaalbaar is. Wie winkelt bij Dirk, kiest dus voor goed én goedkoop. En dat allemaal zonder klantenkaart!