Landen

Op deze pagina vind je alles over landen. Ben je toe aan een avond Costa del Sol met lekkere tapas? Of heb je zin in een Italiaanse pasta met als toetje een tiramisu? Of zeg je van; doe mij maar een Hollandse kost! Ons doel is om jouw te inspireren voor een lekker gerecht. Haal je boodschappen voor de laagste prijs. Zo hoeft je vakantiegevoel niet te veel te kosten!

Afbeelding van Spanje

Spanje

Tapas, wijn en vlees

Ook toe aan het vakantiegevoel? Kom samen met Dirk in de Spaanse sferen en geniet van heerlijke tapas, wijnen of maak een typisch Spaans recept.

Bekijk pagina
Afbeelding van Nederland

Nederland

Nederlandse keuken

Bij Dirk zijn we natuurlijk gek op de Nederlandse keuken. In ons assortiment vind je de lekkerste en voordeligste producten voor Nederlandse gerechten.

Bekijk pagina
Afbeelding van Japan

Japan

Japanse keuken

We kennen Japan als het land van sushi, rijst, ramen en nog veel meer lekkere gerechten. Laat je inspireren door de Japanse keuken.

Bekijk pagina
Afbeelding van Amerika

Amerika

Amerikaanse keuken

Als we denken aan Amerikaans eten dan denken we al snel aan hamburgers, hotdogs, pizza's en milkshakes. Bekijk hier Amerikaanse gerechten.

Bekijk pagina
Afbeelding van Frankrijk

Frankrijk

Franse keuken

Croissants, baguettes of ratatouille? De Franse keuken kent veel klassiekers. Laat je op deze pagina inspireren door de lekkerste Franse gerechten en wijnen.

Bekijk pagina
Afbeelding van Italië

Italië

Italiaanse keuken

Het land van mode, maar ook van pasta en pizza! Laat je inspireren door de lekkerste Italiaanse recepten en producten.

Bekijk pagina
Afbeelding van Mexico

Mexico

Mexicaanse keuken

Burrito's, taco's of nachos? Dirk helpt je graag met inspiratie opdoen voor het maken van de lekkerste Mexicaanse recepten.

Bekijk pagina
Afbeelding van Griekenland

Griekenland

Gyros, tzatziki en meer!

Dirk helpt je graag met inspiratie opdoen voor het maken van de lekkerste en voordeligste Griekse recepten.

Bekijk pagina