Folder

Dirk folder

In de weekfolder van Dirk staan iedere week de goedkoopste aanbiedingen van Nederland. Voor het weekend hebben wij extra speciale aanbiedingen met de Weekendverwenners van Dirk. Ben je op zoek naar leuke kledingstukken, knutselspullen of handige huis, tuin en keukenartikelen? Kijk dan eens naar de voordelige Kanskoopjes.

 

Bekijk snel de folder en scoor jouw voordeel!

Weekfolder Dirk

Dirk is de voordeligste supermarkt van Nederland! Ontdek zelf hoe je bespaart op je boodschappen en bekijk de weekfolder met de wekelijkse aanbiedingen.

 

Dirk heeft namelijk de goedkoopste aardappelen, groente en fruit, vers & voordelig brood van bakkerskwaliteit en de laagste prijs voor A-merken!

 

Kies voor Dirk en bespaar honderden euro's per jaar.

Volgende week

Volgende week

Online folder

Weekaanbiedingen van woensdag 17 april t/m dinsdag 23 april.

Lees de folder
Beste folder award

Weekfolder Super Dirck3

In een groot aantal van onze Dirk-supermarkten vind je een slijterij van Dirck3. De slijterijen heten Super Dirck3, deze slijterijen hebben een iets kleiner assortiment, maar het assortiment is net zo scherp geprijsd met ook de beste acties van Nederland. Je haalt iedere week diverse soorten drank voor de laagste prijs. 

Super Dirck3

Super Dirck3

De goedkoopste dranken

De beste slijterij aanbiedingen! Bekijk de Super Dirck3 aanbiedingen van woensdag 3 april t/m dinsdag 16 april.

Lees de folder

Veelgestelde vragen over de folder

Op welke dagen gaan de aanbiedingen in?

Nieuwe Kanskoopjes zijn elke week vanaf zondag verkrijgbaar. De nieuwe weekaanbiedingen starten elke week op woensdag. Weekendverwenners zijn verkrijgbaar van vrijdag tot en met zondag.

Waarom zijn er 3 verschillende looptijden van de aanbiedingen?

Door 3 verschillende looptijden te hebben:


1. Zorgen we ervoor dat onze acties gedurende de hele week beter verkrijgbaar zijn. Hierdoor grijp je minder vaak mis.
2. Leveren we onze winkel de nieuwste aanbiedingen of Kanskoopjes op een moment dat de supermarkt minder druk is.

Waarom gaan de weekaanbiedingen vanaf woensdag in?

De overgang van oude naar nieuwe weekaanbiedingen is vorig jaar verplaatst van het weekend naar een doordeweekse dag. Hierdoor vangen wij de pieken in het weekend beter op en is er gedurende de week een betere beschikbaarheid van de actieproducten.

De aanbieding uit de folder was niet meer beschikbaar in de winkel.

Vervelend dat je een actie hebt misgelopen. Dirk winkels krijgen meerdere keren per dag nieuwe voorraad. Helaas kan het voorkomen dat je onverhoopt toch misgrijpt. Meestal is het product dan in de navolgende dag(en) weer beschikbaar. Alleen voor speciale partijen en onze Kanskoopjes geldt: op=op.

Ik ben niet blij met de verschillende looptijden. Nu moet ik zeker 2 keer naar de winkel komen?

Nee, dat hoeft zeker niet. Je koopt namelijk elke dag aanbiedingen. Dit betekent dat je jouw boodschappen gewoon blijft doen op de dag of dagen die je gewend bent. Ook bijvoorbeeld op zondag. Het enige verschil is dat het ingangsmoment van de nieuwe weekaanbiedingen vanaf woensdag in de winkel liggen.

Ik heb deze week geen papieren Dirk folder ontvangen, wat moet ik nu doen?

Wat vervelend dat je geen folder hebt ontvangen. Maak hier een melding van bij de klantenservice van Spotta, via deze link. Je maakt gelukkig wel altijd gebruik van onze online folder of meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo mis je niets van ons assortiment en aanbiedingen. Ben je toevallig in een Dirk-winkel? Dan vind je ook hier de nieuwste folder.

WhatsApp Broccoli