Folder

Dirk folder

De weekfolder van Dirk staat elke week vol met de beste aanbiedingen van Nederland! De folder bevat scherpe aanbiedingen voor alle productcategorieën. Van groente en fruit tot de beste A-merken. Wist je dat de folder van Dirk al 6 jaar op rij is bekroond tot de beste folder van Nederland? In de onderstaande folder zijn de weekaanbiedingen geldig van wo. 7 juni t/m di. 13 juni 2023. De Kanskoopjes zijn vanaf zo. 4 juni 2023 geldig. Bekijk snel de folder en scoor jouw voordeel!

Weekfolder Dirk

Dirk is de voordeligste supermarkt van Nederland! Ontdek hoe je zelf kunt besparen op je boodschappen en bekijk de weekfolder met de wekelijkse aanbiedingen!

 

Dirk heeft namelijk de goedkoopste aardappelen, groente en fruit, vers & voordelig brood van bakkerskwaliteit en de laagste prijs voor A-merken!

 

Kies voor Dirk en bespaar honderden euro's per jaar.

Week 24

Week 24

Online folder

Weekaanbiedingen van woensdag 14 juni t/m dinsdag 20 juni.

Lees de folder
Veelgestelde vragen over de folder
Op welke dagen gaan de aanbiedingen in?

Nieuwe Kanskoopjes zijn elke week vanaf zondag verkrijgbaar. De nieuwe weekaanbiedingen starten elke week op woensdag. Weekendverwenners zijn verkrijgbaar van vrijdag tot en met zondag.

Waarom zijn er drie verschillende looptijden van de aanbiedingen?

Door drie verschillende looptijden te hebben:


1. zorgen we ervoor dat onze acties gedurende de hele week beter verkrijgbaar zijn, waardoor je minder vaak misgrijpt.
2. voorzien we onze winkel van de nieuwste aanbiedingen of Kanskoopjes op een moment dat de supermarkt minder druk is.

Waarom gaan de weekaanbiedingen vanaf woensdag in?

De overgang van oude naar nieuwe weekaanbiedingen is vorig jaar verplaatst van het weekend naar een doordeweekse dag. Hierdoor zijn pieken in het weekend beter op te vangen en is er gedurende de week een betere beschikbaarheid van de actieproducten.

De aanbieding uit de folder was niet meer beschikbaar in de winkel.

Vervelend dat je een actie bent misgelopen. Dirk winkels krijgen meerdere keren per dag nieuwe voorraad. Helaas kan het voorkomen dat je onverhoopt toch misgrijpt. In de meeste gevallen is het product dan in de navolgende dag(en) weer beschikbaar. Alleen voor, speciale partijen en onze Kanskoopjes geldt op=op.

Ik ben niet blij met de verschillende looptijden. Nu moet ik zeker twee keer naar de winkel komen?

Nee, dat hoeft zeker niet. Elke dag kun je namelijk aanbiedingen kopen. Dit betekent dat je boodschappen gewoon kan blijven doen op de dag of dagen die je gewend bent. Ook bijvoorbeeld op zondag. Het enige verschil is dat het ingangsmoment van de nieuwe weekaanbiedingen vanaf woensdag in de winkel liggen.

Ik heb deze week geen papieren Dirk folder ontvangen, wat moet ik nu doen?

Wat vervelend dat je geen folder hebt ontvangen. Je kunt hier een melding van maken bij de klantenservice van Spotta, via deze link. Je kunt gelukkig wel altijd gebruik maken van onze online folder of je aanmelden voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo mis je niets van ons assortiment en aanbiedingen. En ben je toevallig in een Dirk-winkel? Ook hier vind je de nieuwste folder.