Dirk app

De nieuwe Web App van Dirk

Dirk heeft onlangs de Web App geïntroduceerd. De huidige app wordt vervangen door deze nieuwe variant, een mooie eerste stap om de online ervaring bij Dirk te verbeteren met veel toekomstperspectief. Wij gaan er de komende tijd alles aan doen om de Web App zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Lees op deze pagina alles over de nieuwe Web App. Benieuwd naar hoe je de Web App installeert op je startscherm? Bekijk onderaan de pagina's korte videos! In enkele seconden heb je de Web App aan je startscherm toegevoegd.

 

Let op: de Web App is nog volop in ontwikkeling en de komende maanden worden er allerlei functies toegevoegd.

Wat zijn de voordelen voor jou van een Web App?

Nu vraag jij je misschien af: Wat zijn de voordelen voor mij? Hieronder staan een aantal voordelen van de Web App die nieuw zijn: 

 

  • Maak samen met jouw partner, huisgenoot of gezin gezamenlijk een boodschappenlijstje! Voeg producten toe aan de lijst, zo weet iedereen wat er gehaald moet worden.
  • Werk samen via een volledig gesynchroniseerd Mijn Dirk account, waardoor boodschappen doen in de winkel makkelijker wordt.

  • Met de Web App heb je altijd toegang tot heerlijke recepten, inspiratie en het laatste nieuws van Dirk, direct op je telefoon. 
  • In de Web App zie je meer acties en content. 
  • Bespaar opslagruimte op je telefoon omdat je geen aparte Dirk app hoeft te downloaden, hierdoor houd je meer MB's vrij voor andere bestanden. 
  • De Web App is gebruiksvriendelijker, door het verticaal scrollen en een terug-knop.  
  • Onze Web App werkt op alle webbrowsers, zoals Chrome, Safari, Edge en DuckDuckGo. 
  • Je hoeft nooit meer een update te doen. Je hebt dus altijd de meest recente versie op je telefoon. 

 

Met de overstap naar een Web App is Dirk online completer en verbeterd. Zo kun je nu niet alleen aanbiedingen en producten bekijken, maar ook informatie over Dirk lezen, recepten bekijken en inspiratie opdoen. 

Wat is een Web App?

Je vraagt je misschien af of de Web App van Dirk hetzelfde is als de huidige app. Hoewel het veel overeenkomsten heeft, zijn er ook veel verschillen. Een Web App is een soort website die als een app werkt. Het werkt op dezelfde manier als de app, maar het hoeft niet te worden gedownload of geïnstalleerd via een app store. In plaats daarvan kun je het rechtstreeks openen in je webbrowser door naar Dirk.nl te gaan. Je kunt eventueel een snelkoppeling op je startscherm plaatsen. Zo kun je de Web App altijd snel openen, zonder dat je hiervoor ruimte op je telefoon hoeft vrij te maken of updates hoeft te installeren. Het is eigenlijk een slimme websitepagina die je kunt gebruiken als app. 

dirk app
het beste van dir

Waarom heeft Dirk gekozen voor een Web App?

Dirk heeft gekozen voor een Web app omdat het verschillende voordelen met zich meebrengt. Ten eerste biedt een Web app technologische voordelen ten opzichte van een traditionele app, zoals snellere automatische updates en uitrol van nieuwe functies. In tegenstelling tot een app hoeft een Web app niet gedownload of geïnstalleerd te worden via een app store. Je opent de Web app gewoon in je webbrowser en je hebt meteen toegang tot alle informatie en aanbiedingen van Dirk. De informatie op de website is veel uitgebreider dan in de vorige Dirk app.  

De Web App van Dirk op een iPhone installeren

Voor een snelle en eenvoudige start hebben we een stapsgewijze installatievideo gemaakt speciaal voor je iPhone. Klik op de video bij deze tekst om direct aan de slag te gaan. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen!

Youtube Player
Youtube Player

De Web App installeren op een Samsung toestel

Ben je in het bezit van een Samsung toestel? Bekijk dan de video naast deze tekst voor een snelle en eenvoudige start met onze Web App. De handige installatievideo laat je stap voor stap begeleiden om direct aan de slag te gaan. Start nu en ontdek de vele en nieuwe functionaliteiten van onze Web App!

De Web App op een Android of ouder Samsung toestel installeren

Heb je een Android-toestel of een oudere Samsung-telefoon? Geen zorgen, ook dan kun je op Dirk rekenen! Klik op de video naast deze tekst om snel en gemakkelijk van start te gaan.

 

De handige installatievideo zal je stap voor stap begeleiden, zodat je meteen de vele handige en nieuwe functies van onze Web App kunt proberen! Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om te helpen, zodat je een probleemloze ervaring hebt met onze Web App op jouw Android-toestel of oudere Samsung-telefoon.

Youtube Player