Snel, eenvoudig en handig: onze Dirk app!

Dirk heeft een eigen app. Met deze app heb je alles bij de hand wat Dirk te bieden heeft! De digitale folder, het volledige assortiment en nog veel meer. De app is beschikbaar in de App Store, AppGallery en Google Play. Ontdek op deze pagina alle voordelen van de Dirk app. 

De voordelen van de Dirk app:

  • Altijd de nieuwste aanbiedingen bij de hand.
  • De digitale folder en het magazine overal kunnen openen.
  • Het volledige assortiment snel en gemakkelijk bekijken.
  • Maak jouw boodschappenlijstje in de app. 
  • Winkels bij jou in de buurt opzoeken.
  • Al meer dan 100.000 keer gedownload!
Door het afspelen van YouTube of TikTok video's,
sta je het plaatsen van cookies door sociale medianetwerken toe
Afbeelding aanbiedingen

De nieuwste aanbiedingen

Met de Dirk app heb je de nieuwste en scherpste aanbiedingen altijd bij de hand. Ook ben je altijd als eerste op de hoogte van de aanbiedingen van volgende week. Ook handig: je kunt de aanbiedingen direct op je boodschappenlijst zetten in de app. Zo maken we boodschappen doen gemakkelijker en voordeliger voor jou. 

Digitale folder en tijdschrift

Doordat het tijdschrift en de digitale folder zichtbaar zijn in de app ben je altijd op de hoogte van de nieuwste acties en informatie. Zo kan je in de folder gemakkelijk bekijken wat er in de aanbiedingen is en kan je inspiratie opdoen voor lekkere recepten in het tijdschrift. Daarnaast hoef je niet meer te zoeken waar je de papieren folder of tijdschrift nou hebt gelaten.

 

Afbeelding folder/tijdschrift
Afbeelding asortiment

Het volledige assortiment

De Dirk app maakt boodschappen doen bij de goedkoopste supermarkt van Nederland nog gemakkelijker! Selecteer jouw Dirk winkel en zie direct het vertrouwde assortiment. Per categorie geordend, om het voor jou overzichtelijk te houden. Natuurlijk kan je ook direct producten opzoeken door middel van de intuïtieve zoekfunctie: scan, typ of spreek en vind snel jouw product. Je kan de producten direct op jouw boodschappenlijstje plaatsen. 

Download de app

De Dirk app is met een paar klikken gedownload. De app is beschikbaar in de App Store, AppGallery en op Google Play. Download de app in jouw app store en maak boodschappen doen bij Dirk gemakkelijk voor jezelf. Jouw feedback is altijd welkom via klantenservice@dirk.nl.

 

IOS
Huawei
Android

Maak boodschappenlijstjes

Je kunt eenvoudig je boodschappenlijst maken in de Dirk app. Klik rechtsboven op jouw lijstje en scan, typ of spreek snel en gemakkelijk je lijstje bij elkaar. Kies vervolgens zelf wat je met jouw lijst wilt doen. Je kunt deze bijvoorbeeld printen, delen of afvinken. Je kunt je lijstje ook in de winkel gebruiken, waar jouw lijst op looproute gezet wordt en je de boodschappen één voor één kunt afvinken. Gek op lijstjes? Maak er zoveel je wilt en vergeet nooit meer iets in de winkel.

 

 

Afbeelding boodschappenlijstjes
Afbeelding winkels

Snel winkels zoeken

In de Dirk app kan je snel en gemakkelijk Dirk winkels bij jou in de buurt zoeken. Zo weet je precies waar een Dirk winkel zit en hoe jij naar deze winkel toe kunt komen. In de app zijn alle Dirk winkels te vinden, ook zijn de openingstijden en de services van de filialen zichtbaar.

 

 

 

 

Mijn Dirk

Door in te loggen met een 'Mijn Dirk' profiel kun je meerdere boodschappenlijstjes maken en bewaren. Wisselen tussen web en app? Geen probleem. Je kunt met jouw Mijn Dirk profiel het lijstje verder aanvullen vanaf Dirk.nl. Heb je nog geen profiel? Je kunt gemakkelijk een profiel voor Mijn Dirk aanmaken. Vul het invulformulier in en je kan jezelf snel registreren. 

 

 

 

 

 

Afbeelding mijndirk
FAQ-Dirk-app