Italiaanse pizza's voor Hollandse bodemprijzen

Bij Dirk zijn we gek op pizza! Bij veel Nederlanders staat pizza regelmatig op het menu. En dat begrijpen wij bij Dirk volledig, want een pizza op zijn tijd is erg lekker. Daarom hebben we ook een uitgebreid en voordelig pizza assortiment. Van diepvriespizza's tot alle ingrediënten voor een zelfgemaakte pizza. Laat je inspireren door de pizza’s bij Dirk en bekijk de lekkerste pizza recepten.

Alles over pizza's

Pizza staat bekend als een Italiaans gerecht, dit komt omdat pizza zijn oorsprong kent in dit land. Een pizza bestaat uit een bodem van deeg, waarop allerlei ingrediënten worden geplaatst zoals kaas, tomatensaus, olie, vlees en groenten. Vervolgens wordt dit gezamenlijk gebakken in een oven en heb je als resultaat een pizza. Wat typerend is voor een pizza is de ronde vorm, deze vorm heeft de pizza al eeuwen. Dit komt doordat het deeg van de pizza door Italiaanse deeg bakkers vroeger op hun vingers werd gedraaid. Dit deden ze zodat er lucht bij kwam en de pizza kon rijzen. Door het draaien ontstond een ronde vorm. 

Wat voor pizza's zijn er allemaal?

Een pizza kan je op oneindig veel manieren maken. Je kan namelijk allerlei soorten ingrediënten toevoegen aan een pizza waardoor je eindeloos kunt variëren. De populairste soorten pizza hebben echter vaak een aantal standaard ingrediënten. De meest populaire pizza’s bij Dirk zijn de Margherita, Quattro Formaggi, Salami, Tonijn en Mozzarella. Andere geliefde pizza soorten zijn de Hawaii, Pepperoni en de Funghi. 

Zelf pizza’s maken

Dirk heeft alle ingrediënten in huis zodat jij thuis een heerlijke en voordelige zelfgemaakte pizza kunt maken. Als je thuis pizza wilt maken begin je met een pizzabodem. Zodra deze klaar ligt smeer je hem in met tomatensaus. Na het insmeren strooi je over de hele pizza kaas. Vervolgens kun je de pizza zelf zo lekker maken als je wilt door er allerlei ingrediënten op te doen. Doe er bijvoorbeeld paprika of serranoham op. Doe de pizza daarna in de oven en je hebt een heerlijke zelfgemaakte pizza!

Handige producten om pizza te maken

Met de onderstaande producten maak je gemakkelijk een heerlijke basis voor een zelfgemaakte pizza. 

Toppings voor op een zelfgemaakte pizza

Als je zelf pizza gaat maken begin je met de bodem, vervolgens bedek je de bodem met pizzasaus en daarna bestrooi je de bodem met kaas. Nadat dit gedaan is kan je pizza zelf zo lekker maken als je wilt. Je kunt de pizza bedekken met allerlei toppings. De onderstaande toppings zullen zeker goed smaken op jouw pizza:

 

Pizza’s van 1 de Beste

Heb je geen tijd voor een zelfgemaakte pizza of vind je een diepvriespizza gewoon goed smaken? Kies dan voor een diepvriespizza van 1 de Beste. 1 de Beste is de meest voordelige keuze in het assortiment. Er zijn allerlei soorten 1 de Beste pizza’s. En natuurlijk zijn er ook van de populairste soorten 1 de Beste pizza’s, zoals de margherita, quattro formaggi en de salami. Je kan kiezen uit een krokante pizza of een steenoven pizza. Bekijk hieronder verschillende 1 de Beste pizza’s:

Nog veel meer diepvriespizza’s

Bij Dirk liggen allerlei diepvriespizza’s in de schappen. Bekende diepvriespizza merken zijn bijvoorbeeld Dr. Oetker en Wagner. Bekende pizza’s van deze merken zijn bijvoorbeeld de Wagner Big City Pizza, Dr. Oetker Ristorante en de Dr. Oetker Tradizionale. Bekijk hieronder de meest populaire diepvries pizza’s: 

 

Andere pizza recepten

Wil je een andere pizza dan de bekende Italiaanse pizza’s eten? Maak dan een van de onderstaande pizza recepten: