Ga naar de hoofdinhoud
Mens en gezondheid

Onze winkels hebben een centrale, sociale rol in de samenleving en daarom staat bij Dirk de mens centraal. Onze medewerkers, onze klanten en de omwonenden van onze winkels zijn hierbij ons uitgangspunt. Wij proberen hen te helpen om gezonde keuzes te maken in hun voeding, door lokale betrokkenheid proberen we te zorgen dat elke Nederlander ongeacht budget een goede start krijgt en onze medewerkers gewoon goed werkgeverschap aan te bieden. In 3 verschillende thema’s, vertellen we alles over onze ontwikkelingen en initiatieven.

Lokale betrokkenheid banner Klik hier

Lokale betrokkenheid

Dirk is een supermarkt waar iedereen welkom is. We zijn altijd op zoek naar verbinding. Verbinding met onze klanten, onze medewerkers en met de omgeving waar onze winkels zijn gevestigd. Onze supermarkten zijn een ontmoetingsplek en hebben hierdoor een centrale, sociale rol in de samenleving. Hierbij is ons motto: ‘Wie goed doet, goed ontmoet.’ We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt op een goede start in het leven. Dit is de basis voor de rest van je leven. En daarbij speelt ook een goede gezondheid een belangrijke rol. Hier lees je er alles over.

Gezonde leefstijl

Dirk stimuleert een gezonde levensstijl. Niet alleen voor onze klanten, maar ook bij onze medewerkers. We willen altijd de gezonde keuze zo makkelijk mogen maken. Zo beelden wij bijvoorbeeld de gezondste of minst ongezonde variant prominent af in onze folders. Ook werken we hard aan het continu verbeteren van de receptuur van de producten van ons huismerk 1 de Beste, stimuleren we de gezondere keuze met als uitgangspunt de Schijf van vijf en doen we mee aan pilots, zoals NIX18. Hier lees je er alles over.

Gezonde leefstijl banner Klik hier
Duurzame inzetbaarheid banner Klik hier

Duurzame inzetbaarheid

Bij Dirk vinden we goed werkgeverschap belangrijk. We geloven dat gezonde en gemotiveerde medewerkers van essentieel belang zijn voor een toekomstbestendige organisatie. Ons medewerkersbestand is dan ook divers en om er voor iedereen te zijn vraagt dat veel aandacht. Samen met onze medewerkers gaan we aan de slag met duurzame inzetbaarheid aan de hand van verschillende thema’s als gezondheid, veiligheid en loopbaan. Hier lees je er alles over.