Mens en gezondheid

Mens en gezondheid

Bij Dirk willen we onze klanten en medewerkers inspireren om vaker voor een gezonde leefstijl te kiezen. Ook zien we het als onze verantwoordelijkheid om gezonde voeding betaalbaar te houden. We vinden namelijk dat je voor gezonde producten geen ongezonde prijs mag vragen. Simpelweg omdat niet iedereen over hetzelfde budget beschikt. Bij het thema mens en gezondheid zetten we de volgende thema's centraal: lokale betrokkenheid, diversiteit en inclusie, gezonde leefstijl en duurzame inzetbaarheid:

Lokale betrokkenheid banner

Klik hier

Lokale betrokkenheid

Onze supermarkten hebben een sociale rol in de samenleving. Daarom zetten we onze winkels in voor het ondersteunen van goede doelen. Hierbij focussen we ons op initiatieven die zich richten op het verbeteren van de gezondheid en het ondersteunen van kinderen bij een goede start in het leven. Waar mogelijk proberen we te helpen. Niet altijd met geld, maar ook met producten. Hier lees je er alles over.

Gezonde leefstijl

Ook bij Dirk werken we hard aan de gestelde doelen voor 2040 om Nederland steeds gezonder te maken. Zo ondernemen we verschillende acties om het maken van een gezonde keuze in onze winkels steeds eenvoudiger te maken. Hier lees je er alles over.

Gezonde leefstijl banner

Klik hier

Duurzame inzetbaarheid banner

Klik hier

Duurzame inzetbaarheid

Bij Dirk vinden we goed werkgeverschap belangrijk. Gezonde en gemotiveerde medewerkers zijn van essentieel belang voor een toekomstbestendige organisatie. Daarom werken we samen met onze 12.364 medewerkers aan hun duurzame inzetbaarheid. Hier lees je er alles over.

Diversiteit en inclusie

Het maakt niet uit welke nationaliteit, geaardheid, geslacht, leeftijd, geloofsovertuiging, fysieke of mentale uitdaging of afkomst je hebt. Iedereen is welkom bij Dirk. Dit geldt voor onze klanten, maar natuurlijk ook voor onze medewerkers. Hier lees je er alles over.

Diversiteit en inclusie

Klik hier