Diversiteit en inclusie

Het maakt niet uit welke nationaliteit, geaardheid, geslacht, leeftijd, geloofsovertuiging, fysieke of mentale uitdaging of afkomst je hebt. Iedereen is welkom bij Dirk. Dit geldt voor onze klanten, maar natuurlijk ook voor onze medewerkers.

 

We vinden het belangrijk dat iedereen zich in onze winkels op zijn gemak, gewaardeerd, gerespecteerd en bovenal veilig voelt. We geloven namelijk in de kracht van een diverse en inclusieve werk- en winkelomgeving. Juist door diversiteit in ons medewerkersbestand komen we tot nieuwe ideeën, creatieve oplossingen en kunnen we onze klanten zo optimaal mogelijk helpen.

Nieuwe bedrijfskleding

We vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn bij Dirk. Daarom hebben we ook weer in onze nieuwe kledinglijn een hoofddoek opgenomen. Zo kun je ook tijdens het werken bij Dirk je geloofsovertuiging uitdragen.

Dirk integratiediner

Op donderdag 22 september 2022 kwamen de meest heerlijke geuren uit de Dirk-kantines. Het was weer tijd voor het Dirk integratiediner. Tijdens dit diner staat het verbinden van collega’s onderling centraal. Iedereen neemt zijn lievelingsmaaltijd, snack of lekkernij mee en heeft de tijd om elkaar en elkaars achtergrond beter te leren kennen. Zo bouwen we aan sterke teams en een gezellige sfeer in onze winkels.

Halal-assortiment bij Dirk

In 2022 breidden we ons halalassortiment uit. We zien dat dit een belangrijke assortimentsgroep is voor onze klanten. Daarom hebben we flink wat verse, maar ook houdbare producten toegevoegd aan het assortiment. Zo hoeven onze klanten niet meer naar een andere winkel om hun halalproducten te halen.