Pasen bij Dirk

Op Dirk kun je rekenen, ook tijdens Pasen. Of je nou op zoek bent naar een lekker paasontbijtje, een uitgebreide brunch of een paasdiner, wanneer je boodschappen doet bij Dirk vul je jouw mand voordelig. Met ons paasassortiment zet je met Pasen altijd iets bijzonders op tafel. Laat je inspireren door het uitgebreide paasassortiment van Dirk en vier Pasen op z'n lekkerst en voordeligst. 

Welk paasmoment vier jij?

Voordelig paasborrelen

Proost! Tijdens Pasen geniet je alleen, samen of met de hele familie van een paasborrel! Maak bijvoorbeeld een paasborrelplank. Dirk heeft alles in huis voor een gezellige paasborrel. Zo is er voor ieder wat wils. Denk aan alcoholische drankjes tot non-alcoholische drankjes en van lekkere snacks tot vegetarische hapjes. En dat voor de laagste prijs die je van Dirk gewend bent!

 

Laat je op deze pagina inspireren voor een heerlijke borrel!

Bij Dirk vier je Pasen voor een prikkie!

Onze paashaas vindt het niet alleen, maar onze klanten ook! Je ziet het in onderstaande video's!

Youtube Player
Youtube Player

Voorkom voedselverspilling na Pasen

Met Pasen pakken we groots uit met de gerechten. We snappen dat het een uitdaging kan zijn om precies goed in te schatten hoeveel je nodig hebt. Maar geen zorgen, want bij Dirk vinden we voor elk restje een smakelijke oplossing! Bekijk de pagina 'Derde paasdag' voor een aantal video's vol creatieve receptideeën. Neem ook een kijkje op de pagina 'Voorkom voedselverspilling' waar je kunt genieten van overheerlijke recepten die overgebleven brood en eieren omtoveren tot hoogstandjes.