Pasen banner

Gourmetten tijdens Pasen

Gourmetten en Pasen, ze gaan hand in hand samen! Lekker een stukje vlees klaarmaken op je eigen manier zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan. Aangevuld met nog wat stokbroodjes, salades en kleine hapjes is dit een gegarandeerd succes. Dirk heeft alle producten in huis voor een geslaagde gourmetavond tijdens Pasen. Van vlees tot vis en van groot tot klein. Bekijk hieronder allerlei lekkere en voordelige gourmet producten:

 

Gourmet assortiment

Gourmetten is niet alleen erg gezellig, maar het vergt ook weinig voorbereiding. Bij Dirk zijn er tijdens de paasdagen handige gourmet mini's in het assortiment. Zo hoef je zelf het vlees, de vis of de vleesvervangers niet te snijden. Je haalt de gourmet mini's voor de laagste prijs. Maak van tevoren een boodschappenlijst, zo vergeet je niets en haal je alles in huis.

 

Bekijk hieronder allerlei lekkere en voordelige gourmet producten:

Pasen banner

Vlees, vis of vega op de gourmetplaat

Of je nou vlees, vis of vega op de gourmetplaat wilt, dan ben je ook tijdens Pasen bij Dirk aan het juiste adres. Zo haal je alle gourmet mini's voor de laagste prijs. Zo hoeft Pasen niet een dure feestdag te worden! Bekijk het voordelige assortiment hieronder:

Groenten op de gourmetplaat

Naast stukjes vlees, vis of vleesvervangers, is het heerlijk om groenten te grillen op de warme plaat. Zo is de combinatie van biefstuk en champignons erg lekker of passen uien het beste op een hamburger. 

Lekker voor bij de gourmet

Een stokbrood, lekkere dips en saus mogen niet ontbreken naast het gourmetstel. Bij Dirk haal je deze producten voor de laagste prijs. 

 

Recepten voor in je gourmetpan

Allemaal losse dingen op de gourmetplaat is niet alleen lekker, maar erg makkelijk. Je kan aan de standaard manier van gourmetten ook een draai geven. We geven je wat extra inspiratie voor gourmetrecepten. Eet smakelijk!