Meer
Dirk
Alles voor het paasdiner

Uitgebreid koken of alleen je favoriete gerecht. Met de hele familie of gezellig met z'n tweeën. Hoe je het paasdiner dit jaar ook gaat vieren, bij Dirk vier je een heerlijk feest voor de laagste prijs. Dirk helpt je graag met inspiratie opdoen voor een succesvol paasdiner. Van voorgerecht tot hoofdgerecht en nagerecht. Bij Dirk vind je voor alle tafelmomenten een uitgebreid en voordelig assortiment. Zo komt de dinertafel er tijdens Pasen zeker weten feestelijk uit te zien. Laat je op deze pagina inspireren door de lekkerste recepten en het feestelijke paasassortiment van Dirk.  

Banner paasvoorgerecht

Paasdiner voorgerecht

Een voorgerecht is de eerste gang van een diner. Meestal is het een klein gerecht dat voorafgaat aan het hoofdgerecht, zodat je alvast een voorproefje krijgt van wat er nog gaat komen.

 

Of je nou gaat voor soep, salade, een klein vis- of vleesgerecht of pasta, bij Dirk vind je alles voor een lekker en voordelig voorgerecht. Zo kan je het paasdiner goed starten!

 

Tijdens Pasen heeft Dirk een speciaal paasassortiment, hiermee zet jij gemakkelijk en voordelig een heerlijk voorgerecht op tafel.

 

Voorgerechten bij Dirk

Dirk heeft een uitgebreid en voordelig assortiment voor de lekkerste voorgerechten. Met de onderstaande producten zal er zeker een lekker voorgerecht op tafel komen:

Voorgerechten voor Pasen

Een voorgerecht hoeft niet uitgebreid te zijn, maar het moet wel lekker zijn. De onderstaande drie recepten passen goed bij het paasfeest en zijn een feestelijk voorgerecht op tafel. 

Carpaccio met balsamico-uitjes
Eenvoudig 20 min. Voorgerecht
Aspergeragout
Eenvoudig 25 min. Voorgerecht
Franse uiensoep
Gemiddeld 40 min. Voorgerecht
Aspergesoep
Gemiddeld 25 min. Brunch
Gevulde eieren met bacon
Eenvoudig 20 min. Tussendoortje
Groene broodsalade
Gemiddeld 35 min. Voorgerecht

Paasdiner hoofdgerecht

Het diner is vaak het meest geliefd bij het paasdiner, dit komt omdat het paasdiner ook de meest uitgebreide gang is. Hierdoor kan je ook uitgebreid genieten!

 

Of je nou gaat voor vega, vlees, vis of gourmetten, bij Dirk vind je alles voor een heerlijk paasdiner. Zo maak jij het jouw feestje, voor de laagste prijs.

 

Dirk helpt je graag om inspiratie op te doen voor het paasdiner. Bekijk de lekkerste recepten, maar ook de meest voordelige producten voor als je aan de slag wilt in de keuken.

Paasdiner banner
Heerlijk voor het paasdiner

Dirk heeft een uitgebreid en voordelig assortiment waarmee jij de lekkerste hoofdgerechten kunt maken tijdens Pasen. De onderstaande producten zullen zeker goed in de smaak vallen:

Paasdiner recepten

Een paasdiner met vlees, vis of vega? Die keuze is helemaal aan jou! De onderstaande drie recepten zullen in ieder geval heerlijk in de smaak vallen.

Gevulde pompoen met spinazie
Gemiddeld 90 min. Hoofdgerecht
Gemarineerde zalm met notencrumble
Gemiddeld 405 min. Hoofdgerecht
Kipdijrollade met spruitjes en aardappel uit de oven
Gemiddeld 65 min. Hoofdgerecht
Paasdiner nagerecht

Paasdiner nagerecht

Een paasdiner is niet compleet zonder een goede afsluiter, dus zorg ervoor dat je altijd ruimte overhoudt voor het nagerecht. Het is de perfecte manier om het diner op een heerlijke manier af te sluiten.

 

Bij het nagerecht kan je verschillende desserts serveren, zo kan je gaan voor ijs, taart, fruit, kaasplankjes of cakejes. De keuze is helemaal aan jou, maak het jouw feestje!

 

Dirk helpt je graag met inspiratie opdoen voor het nagerecht. Bekijk hieronder allerlei feestelijk recepten en het voordelige assortiment voor het nagerecht.

Heerlijke nagerechten

De lekkerste en voordeligste nagerechten vind je bij Dirk! Bekijk hieronder allerlei desserts:

Paasdessert recepten

Met één van de onderstaande drie recepten zul je Pasen heerlijke afsluiten, bekijk hoe je deze desserts thuis kunt maken.

Aardbeienbavarois met gemarineerde aardbeien
Gemiddeld 25 min. Nagerecht
Witte chocolade kokosmousse met mangopuree
Moeilijk 150 min. Nagerecht
Vlaflip met speculaaskruim en mandarijn
Gemiddeld 10 min. Nagerecht
Nog meer paasrecepten en paasinspiratie

Wil je meer paasrecepten en heerlijke producten bekijken? Bekijk dan hier alles voor het paasontbijt & paasbrunch of voor de gourmettafel.