Ga naar de hoofdinhoud
Maak het jouw feestje!

Dirk heeft voor alle tafelmomenten tijdens kerst een uitgebreid feestassortiment voor de laagste prijs. Laat je inspireren voor het kerstontbijt, de kerstbrunch, de kerstborrel of natuurlijk het kerstdiner. Klik op een van de onderstaande afbeeldingen en ontdek allerlei kerstrecepten en het uitgebreide feestassortiment voor dit tafelmoment. 

Gourmetten

Gourmetten en kerst, ze gaan hand in hand samen! Lekker een stukje vlees, vis of groente klaarmaken op de manier hoe jij het wilt zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan. Aangevuld met wat stokbroodjes, salades en kleine hapjes is dit een gegarandeerd succes. Dirk heeft alles in huis voor een succesvolle gourmetavond tijdens kerst. Maak het jouw feestje, voor de laagste prijs.

 

Laat je op deze pagina inspireren door het gourmetassortiment van Dirk.

Gourmetten afbeelding
Door het afspelen van YouTube of TikTok video's,
sta je het plaatsen van cookies door sociale medianetwerken toe

Hoe vieren de klanten van Dirk kerst!?

Hoe vieren de klanten van Dirk eigenlijk kerst? We vroegen het aan onze klanten. 🎅

 

Bekijk de video.

Alles voor jouw heerlijke kerstdagen 🎄

Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat staan we voor je klaar. Zo ook in de drukste dagen van het jaar zodat we iedereen van een smakelijke en voordelige kerst kunnen voorzien. Dirk wenst iedereen hele fijne kerstdagen!

Door het afspelen van YouTube of TikTok video's,
sta je het plaatsen van cookies door sociale medianetwerken toe
Aan tafel

Aan tafel

Kerst bij Dirk

Tijdens kerst wordt er de hele dag lekker getafeld. Laat je inspireren door allerlei lekkere recepten, en producten van Dirk. Kerst is om te genieten!

 

Lees tijdschrift
Lekker Doen Nr7

Lekker Doen Nr7

Feestdagen 2022

Tijdens de feestdagen genieten we van al het lekkers dat in december op tafel mag komen. Laat je alvast inspireren voor kerst door dit feestnummer.

Lees tijdschrift
Vers, Voordelig, Volledig