Banner 2023

Kerstontbijt

Er is geen betere manier om de kerstdag te beginnen dan met een kerstontbijt of een kerstbrunch! We zijn allemaal gek op een feestelijk gedekte tafel met heerlijke afbakbroodjes, verse jus d'orange, een feeststol en allerlei lekker beleg. Dirk helpt je graag met inspiratie opdoen voor het kerstontbijt en de kerstbrunch! Bekijk op deze pagina verschillende feestelijke recepten en het voordelige assortiment voor het ontbijt en de brunch. 

Een geslaagd kerstontbijt

Beter dan met een kerstontbijt kan je Kerstmis niet beginnen, toch? Of je nu alleen voor een tafel met een kerststol of een hele tafel met eten vol gaat, jij bepaalt hoe bont je het maakt. Bij Dirk haal je alles voor het kerstontbijt voor de laagste prijs. Zo vind je brood, fruit, beleg, sappen, eieren, notenstollen en nog veel meer voor de laagste prijs. Alles zodat jij zalig kan ontbijten tijdens kerst. 

feeststol

Zo zet je voordelig een kerstontbijt op tafel!

Deze producten mogen niet ontbreken bij het kerstontbijt! Hoe jouw kerstontbijt er ook uitziet, met onderstaande lekkernijen van Dirk start je dag altijd goed. Een lekker glas sinaasappelsap, vers afgebakken broodjes, een stuk kerststol en heerlijk beleg. De hele feestmaand haal je jouw boodschappen voor de laagste prijs bij Dirk!

Lekker beleg voor op brood

Met wat ga jij je brood beleggen bij het kerstontbijt? Bij Dirk vind je heel veel beleg voor de laagste prijs. Hagelslag, jam, pindakaas, je kunt je broodje zelf zo lekker maken als je zelf wilt. Kies bijvoorbeeld een van de onderstaande broodbeleg producten. 

Kerstontbijt recepten

Maak de ontbijttafel extra lekker en sfeervol met de onderstaande drie recepten. Zo maak je met extra aandacht een spektakel van het kerstontbijt.

Kerstbrunch

Het kerstontbijt en de kerstbrunch lijken veel op elkaar, toch hebben ze een paar kleine verschillen. Het kerstontbijt is vaak in het begin van de ochtend met allerlei lekkere broodjes en verse drankjes. Met een kerstbrunch kan je een stukje groter uitpakken. Zo kan je makkelijker variëren met warme en koude gerechten. Dit plan je bijvoorbeeld aan het eind van de ochtend, begin van de middag. Hieronder lichten we een paar producten voor je uit en bekijk je lekkere recepten. 

Een geslaagde kerstbrunch

Houd de kerstbrunch klein of pak uitgebreid uit! Bij Dirk vind je verschillende producten in de aanbieding voor een geslaagde kerstbrunch. Zo vind je drinken, brood, beleg en nog meer lekkers voor de laagste prijs. Wil je inspratie opdoen voor recepten? Neem dan een kijkje bij de recepten. 

Zalm

Zo zet je voordelig een kerstbrunch op tafel!

Met deze producten zet je de kersttafel vol voor een geslaagde kerstbrunch. Je haalt bij Dirk alle producten voor de laagste prijs. Zo hoeft december niet een dure maand te worden. 

Drinken voor bij de kerstbrunch

Een kop koffie, thee of glas melk bij de brunch? Je haalt deze producten bij Dirk voor de laagste prijs. Is het tijd om te proosten? Kies dan voor een mooie fles Prosecco. Het is tenslotte maar eens per jaar Kerstmis!

Kerstbrunch recepten

Met deze gemakkelijke recepten zet je in slechts 15 minuten of een half uur iets bijzonders op tafel. Je haalt alle ingrediënten bij Dirk gewoon voor de laagste prijs.

Nog meer kerstrecepten en kerstinspiratie

Wil je nog meer kerstrecepten en lekkere producten zien? Bekijk dan alles voor het kerstdiner of voor de kerstborrel.