Ga naar de hoofdinhoud
Alles voor het kerstdiner

Lekker uitgebreid tafelen en kletsen met vrienden en familie is hetgeen wat het kerstdiner zo bijzonder maakt. Samen in een versierd huis met een feestelijk diner. Bij Dirk vind je alles voor het kerstdiner. Van het voorgerecht tot het tussendoortje, en van het hoofdgerecht tot het nagerecht. En uiteraard vind je ook alles voor het gourmetten. Zo komt de kersttafel er zeker weten feestelijk uit te zien. Laat je inspireren door de lekkerste recepten en het uitgebreide kerstassortiment van Dirk.  

Een geslaagd kerstdiner

Een geslaagd kerstdiner staat gelijk aan een uitgebreid kerstdiner. Samen met familie en vrienden genieten van allerlei verschillende gerechten. Begin samen met een lekker drankje van te voren en praat even bij over het afgelopen jaar. Geniet vervolgens van een feestelijk voorgerecht. Het hoogtepunt is natuurlijk het hoofdgerecht en deze wordt afgesloten met een nagerecht. Bij Dirk vind je het lekkerste en voordeligste eten en drinken voor alle gangen. Alles zodat jij kerst feestelijk kan vieren.

Afbeelding geslaagd kerstdiner
Afbeelding voorgerecht

Het kerst voorgerecht

Je begint het kerstdiner extra goed met een smakelijke eerste gang van het diner, het voorgerecht. Of je nou gaat voor soep, salade, een klein vis- of vleesgerecht of pasta, bij Dirk vind je alles voor een lekker en voordelig voorgerecht. 

Kerst voorgerecht recepten

Een voorgerecht met vis of toch een voorgerecht met soep? De keuze is aan jou! Met een van de onderstaande drie recepten staat er zeker weten een feestelijk voorgerecht op tafel. 

Luxe trio van vis
Gemiddeld 15 min. Voorgerecht
Bloemkoolsoep met amandelen
Gemiddeld 20 min. Voorgerecht
Tagliatasalade met kaaskletskop
Gemiddeld 18 min. Voorgerecht

Kerstdiner hoofdgerecht

Het hoogtepunt van de avond: het hoofdgerecht. Wat maakt een kerstdiner hoofdgerecht nou zo speciaal? Het hoofdgerecht is vaak het meest uitgebreid en divers. Hierdoor kan iedereen aan tafel uitgebreid genieten. Er zijn allerlei hoofdgerechten die je voor het kerstdiner op tafel kan zetten. Vlees, vega, vis of gourmet, bij Dirk vind je alles voor een geslaagd kerstdiner. 

Afbeelding hoofdgerecht
Kerstdiner recepten

Een kerstdiner met vlees, vis of vega? De keuze is aan jou! Met een van de onderstaande drie recepten staat er zeker weten een feestelijk kerstdiner op tafel.

Kip met pittige ovenspruitjes
Gemiddeld 75 min. Hoofdgerecht
Gemarineerde zalm met notencrumble
Gemiddeld 405 min. Hoofdgerecht
Varkenshaas met mosterdsaus
Moeilijk 105 min. Hoofdgerecht
Lekkere kerstdiner producten

Met de onderstaande producten kun je heerlijke kerstdiner gerechten maken.

Gourmetten tijdens kerst

Gourmetten en kerst, ze gaan hand in hand samen! Lekker een stukje vlees, vis of groente klaarmaken op de manier hoe jij het wilt zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan. Aangevuld met nog wat stokbroodjes, salades en kleine hapjes is dit een gegarandeerd succes. Dirk heeft alle producten in huis voor een gourmetavond tijdens kerst. Van vlees tot vis en van groot tot klein. Laat je hieronder inspireren door lekkere recepten. 

Gourmetten Afbeelding
Gourmet recepten

Inspiratie nodig voor het gourmetten bij het kerstdiner? De onderstaande drie gourmet recepten zullen heerlijk smaken!

Kabeljauw met bosui
Eenvoudig 12 min. Hoofdgerecht
Wokgarnalen met knoflook
Eenvoudig 8 min. Hoofdgerecht
Mini pita gehakt
Eenvoudig 10 min. Hoofdgerecht

Vegetarisch kerstdiner

Ben jij zelf vegetarisch of zit er iemand in je familie of vriendengroep die vegetarisch is? Ook voor vegetariërs heeft Dirk een uitgebreid kerstassortiment. Voor iedereen kan er een feestelijk kerstdiner op tafel worden gezet. Denk bijvoorbeeld aan een lekker groenterecept of aan een heerlijke pasta. Dirk helpt je graag met inspiratie opdoen. 

Afbeelding vegetarisch
Vegetarisch kerstdiner

Een vegetarisch kerstdiner? Met een van de onderstaande drie recepten staat er zeker weten een feestelijk, vegetarisch gerecht op tafel. 

Biet Wellington met blauwe kaas
Gemiddeld 60 min. Hoofdgerecht
Gevulde pompoen met spinazie
Gemiddeld 90 min. Hoofdgerecht
Mini pizza margherita
Eenvoudig 30 min. Borrelhapje
Nog meer kerstrecepten en kerstinspiratie

Wil je nog meer kerstrecepten en lekkere producten zien? Bekijk dan alles voor het kerstontbijt en de kerstbrunch of voor het dessert.