Kerstdiner

Jij bepaalt wat voor kerstdiner je op tafel zet. Pak je groots uit met verschillende gangen of kook je alleen je favoriete gerecht. Hoe je het kerstdiner dit jaar ook viert, bij Dirk doe je de hele feestmaand booschappen voor de laagste prijs. Op deze pagina vind je inspiratie voor het voorgerecht en hoofdgerecht. En uiteraard vind je ook alles voor het gourmetten. Zo komt de kersttafel er zeker weten feestelijk uit te zien. 

Een geslaagd kerstdiner

Een kerstdiner plannen met de hele familie kan best een klusje zijn. Zorg dat je goed voorbereid bent en bedenk wat voor gerechten je wilt maken! Op deze pagina zie je verschillende recepten en producten zodat jij inspiratie kan doen voor een kerstdiner dat het beste bij jou past. En dat voor de laagste prijs die je van Dirk gewend bent.

Het kerst voorgerecht

Je begint het kerstdiner extra goed met een smakelijke eerste gang van het diner, het voorgerecht. Of je nou gaat voor soep, salade, een klein vis- of vleesgerecht of pasta, bij Dirk vind je alles voor een lekker en voordelig voorgerecht. Carpaccio is een echte klassieker voor het voorgerecht. Maar wil je een keer iets anders proberen? Bekijk dan hieronder de recepten.

Kerst voorgerecht recepten

Geen inspiratie voor een voorgerecht? Met één van de onderstaande recepten maak je zeker indruk.

Het kerst hoofdgerecht

Het hoogtepunt van de avond: het hoofdgerecht. Wat maakt een kerstdiner hoofdgerecht nou zo speciaal? Het hoofdgerecht is vaak het lekkerste gerecht en het meest divers. Er zijn allerlei hoofdgerechten die je voor het kerstdiner op tafel kunt zetten: vlees, vega, vis of gourmet. En of je nou met de hele familie gaat eten of gezellig met z'n tweeën, bij Dirk vind je alles voor een geslaagd kerstdiner. En dat voor de laagste prijs.

Kerstdiner recepten met vlees

Ben je gek op een stuk vlees? Bekijk dan eens onderstaande recepten. Zo zet je een feestelijk kerstdiner op tafel.

Kerstdiner recepten met vis

Ben jij een grote visliefhebber? Maak dan van je hoofdgerecht een visspektakel! Je maakt het zelf zo groot of zo klein als je het zelf maar wilt. Met deze recepten geven we jou wat inspiratie voor visgerechten als hoofdgerecht. Kies er ook een lekkere witte wijn bij, vis moet zwemmen zeggen ze!

Vegetarisch kerstdiner

Ben jij zelf vegetarisch of zit er iemand in je familie of vriendengroep die vegetarisch is? Ook voor vegetariërs heeft Dirk een heerlijk kerstassortiment. Voor iedereen kan er een feestelijk kerstdiner op tafel worden gezet. Denk bijvoorbeeld aan een lekker groenterecept of aan een heerlijke pasta. Dirk helpt je graag met inspiratie opdoen. Met de onderstaande drie recepten staat er zeker weten een feestelijk, vegetarisch gerecht op tafel.

 

Heerlijke kerstdiner producten

Wat maak jij als kerstdiner? Warm je gewoon een saus op of ga je zelf aan de slag met verse cranberries? Of je nou de topchef thuis bent of gewoon je best doet om er wat van te maken, maak je geen zorgen. Je haalt alles gewoon bij Dirk in huis.

Gourmetten tijdens kerst

Gourmetten en kerst, ze gaan hand in hand samen! Lekker een stukje vlees, vis of groente klaarmaken op de manier hoe jij het wilt zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan. Aangevuld met nog wat stokbroodjes, salades en kleine hapjes is dit een gegarandeerd succes. Dirk heeft alles in huis voor een gourmetavond tijdens kerst. Van vlees tot vis en van groot tot klein.

 

Laat je op deze pagina inspireren door het gourmetassortiment van Dirk.

 

 

Gourmet recepten

Inspiratie nodig voor het gourmetten bij het kerstdiner? De onderstaande drie gourmet recepten zullen heerlijk smaken!

Nog meer kerstrecepten en kerstinspiratie

Wil je nog meer kerstrecepten en lekkere producten zien? Bekijk dan alles voor het kerstontbijt en de kerstbrunch of voor het dessert.