Een feestelijk kerstborrel

Proost! Geniet alleen, samen of met de hele familie van een kerstborrel. Hoe je ook gaat borrelen, Dirk heeft alles in huis voor een gezellige en voordelige kerstborrel!

Zo haal je van alcoholische drankjes tot non-alcoholische drankjes en van lekkere snacks tot vegetarische hapjes in huis. Laat je op deze pagina inspireren voor een heerlijke borrel!

Een kerst borrelplank

Met een borrelplank of borreltafel maak je indruk op je bezoek én is er voor ieder wat wils. Je kunt eindeloos combineren met verschilende kazen, olijven, dips, tapenades en salades. Kies voor lekker brood en wat crackers ernaast. Dan blijft alleen nog een lekker drankje over. Je kunt de borrelplank zo groot maken als je zelf wilt. 

 

Maak de lekkerste kaasplank

Ben jij ook gek op een kaasplankje? Voor alle kaasliefhebbers heeft Dirk heerlijke kazen. Van brie, geitenkaas, Pecorino tot Camembert. En dat ook nog eens voor de laagste prijs die je van Dirk gewend bent. Kies je voor een kaas uit eigen land of het buitenland? Kaas voor op een toastje of een los blokje. Laat je hieronder inspireren door het uitgebreide en voordelige assortiment van Dirk.

Heerlijke wijn voor bij de kerstborrel

De kerstborrel is het perfecte moment om met elkaar te proosten op de feestdagen. Haal daarom een lekkere fles bubbels in huis. Bij Dirk betaal je de laagste prijs, zodat je voordelig de feestdagen viert. 

 

Ben je geen fan van bubbels? Bekijk dan het uitgebreide wijn assortiment van Dirk. Zo passen onderstaande wijnen goed bij de kerstborrel.

Lees hier alles over wijnen.

Cocktails bij de kerstborrel

Je kerstborrel is pas helemaal compleet met een lekkere cocktail. Zo maak je met een paar ingrediënten een echt spektakel. Dirk heeft alle soorten drank voor een geslaagde en voordelige kerstborrel. Probeer eens één van de volgende drie recepten.

 

Proosten met bier

Heb je liever een biertje bij de kerstborrel? Bij Dirk vind je ook een voordelig bier assortiment. Van reguliere, alcoholvrije biertjes tot speciaalbier. Blond bier is licht en fris van smaak en kan je zo combineren met een gerecht wat daarbij past. Dubbel bier, ook wel bruin bier genoemd, heeft een zoetere smaak en kan je goed drinken bij vlees- of visgerechten. Trippel bier staat bekend om het hoogste alcoholpercentage met een bittere of juist zoete smaak. 

 

Lees meer over bier.

 

Hieronder zie je een kleine greep uit het grote bier assortiment van Dirk:

Borrelrecepten

Een borrel bestaat uit losse snacks en hapjes, maar je ook ingrediënten met elkaar combineren! Met deze recepten trakteer je jouw bezoek op iets lekkers. Zonder vlees, zodat je met iedereen rekening houdt!

Nog meer kerstrecepten en kerstinspiratie

Wil je nog meer kerstrecepten en lekkere producten zien? Bekijk dan alles voor het kerstdiner of voor het kerstdessert.