banner 2023

Kerstdessert

Hou jij ook altijd nog een plekje over voor het dessert? Sluit het kerstdiner op een lekkere manier af met een heerlijk kerstdessert. Sommigen zien het kerstdessert zelfs als het hoogtepunt van de avond. Dirk helpt je graag met inspiratie opdoen voor het kerstdessert. Of je nou een eigen taart wilt maken of voor ijs gaat, bij Dirk vind je het allemaal. Zo is de hele feestmaand bij Dirk voordeel. Bekijk op deze pagina feestelijke recepten en het voordelige assortiment voor het dessert.

Favoriete desserts

Na het voorgerecht en hoofdgerecht van het kerstdiner is je buik meestal al goed gevuld. Toch mag het dessert niet ontbreken en is er altijd nog wel een gaatje voor een lekker toetje. Zo kan het kerstdiner heerlijk worden afgesloten. Voor het kerstdessert kan je allerlei lekkers op tafel zetten. De volgende desserts vallen altijd goed in de smaak: ijs met fruit, chocolade cakes, kaasplankjes, tiramisu of crème brûlée.

Afbeelding taart

Kerstdesserts bij Dirk

Ijs is altijd een goede keuze, maar er zijn nog andere lekkere desserts. Denk aan ee stuk taart, macarons of een plak cake. Bekijk wat voor desserts er nog meer zijn!

Afbeelding dessert

Kersttaarten

Kersttaarten zijn een traditioneel dessert tijdens de feestdagen. Ze zijn perfect voor grote familiebijeenkomsten, maar ook heerlijk om met z'n tweeën van te genieten. Je kunt zelf in de keuken aan de slag gaan en een feestelijke taart maken, maar je kunt ook in de winkel gemakkelijk een lekkere taart scoren. Bij Dirk vind je alle ingrediënten voor een taart, maar je kunt het jezelf ook gemakkelijk maken en er gewoon één kopen. Van wat voor taart ga jij genieten tijdens kerst?

Kerstdessert recepten

Wat voor kerstdessert ga jij dit jaar maken? Deze zes kerstdesserts zullen zeker goed in de smaak vallen! Bekijk hoe jij ze gemakkelijk kunt maken. Je haalt alle ingrediënten bij Dirk voor de allerlaagste prijs. Wel zo voordelig!

Nog meer kerstrecepten en kerstinspiratie

Wil je nog meer kerstrecepten en lekkere producten zien? Bekijk dan alles voor het kerstontbijt & kerstbrunch of voor de kerstborrel.