Gourmetten

Waar vul jij je gourmetpannetje mee deze feestdagen en wat leg je op de gourmetplaat? Hoe je ook gaat gourmetten, bij Dirk doe je de hele feestmaand boodschappen voor de laagste prijs. Tijdens de feestdagen vind je een speciaal gourmetassortiment bij Dirk. Ook vind je de lekkerste sausjes en afbakbroodjes om de tafel compleet te maken. Vier het zo klein of groot als dit jaar past.

Hoe bereid je het gourmetten het beste voor?

Voor het gourmetten heb je een kleine voorbereiding nodig. Zo mogen de plaat en het verlengsnoer naar het stopcontact niet ontbreken. Daarnaast is het belangrijk dat je boter of olie gebruikt om de plaat vet te houden. Zo blijft het eten niet plakken en maak je de gourmetplaat na gebruik gemakkelijker schoon. 

 

Maak van tevoren een boodschappenlijst, zo vergeet je niets en haal je alles in huis. 

Youtube Player

Gourmet mini's

Tijdens de Dirk December Voordeel maand hebben wij handige gourmet mini's in het assortiment. Zo hoef je zelf het vlees, de vis of de vleesvervangers niet te snijden. Je haalt de gourmet mini's voor de laagste prijs. Zo hoeft december niet een dure maand te worden. 

Groenten op de gourmetplaat

Naast stukjes vlees, vis of vleesvervangers, is het heerlijk om groenten te grillen op de warme plaat. Zo is de combinatie van biefstuk en champignons erg lekker of passen uien het beste op een hamburger. 

Lekker voor naast de gourmet

Een stokbrood, lekkere dips en saus mogen niet ontbreken naast het gourmetstel. Bij Dirk haal je deze producten voor de laagste prijs. 

Ideeën voor in je gourmetpan

Allemaal losse dingen op de gourmetplaat is niet alleen lekker, maar erg makkelijk. Je kan aan de standaard manier van gourmetten ook een draai geven. We geven je wat extra inspiratie voor gourmetrecepten. Eet smakelijk!