Kerst bij Dirk

Op Dirk kun je rekenen, ook tijdens de feestdagen. Of je nu van vlees of vis houdt, liever vegetarisch eet, een vroege vogel of nachtdier bent, voor luxe of doe maar gewoon gaat, Dirk helpt je om er van ontbijt tot bedtijd een gezellige en heerlijke Kerstmis van te maken. Laat je inspireren door het uitgebreide kerstassortiment van Dirk en vier kerst op z'n lekkerst en voordeligst. 

Kerst op z'n lekkerst!

Dirk heeft voor alle tafelmomenten tijdens kerst een uitgebreid feestassortiment. Laat je inspireren voor het kerstontbijt, de kerstbrunch, de kerstborrel of natuurlijk het kerstdiner. Klik op een van de onderstaande afbeeldingen en ontdek allerlei kerstrecepten en het uitgebreide feestassortiment voor dit tafelmoment. 

Bestel nu luxe vlees en vis!

Speciaal voor de feestdagen kan je nu al bij Dirk luxe vlees en vis bestellen. Je kan kiezen uit maar liefst acht verschillende stukken vlees of vis. Rollades, kalkoen, verse zalm en nog veel meer! En uiteraard haal je ze in huis voor Dirk-prijzen. Zo kan jij kerst op z'n lekkerst en voordeligst vieren. 

 

Bekijk hier het luxe vlees en vis assortiment en de mogelijkheden.

Bestel nu luxe vlees en vis afbeelding
Afspelen

De familie Kos en Vos

De familie Kos en Vos zijn allebei gek op kerst en alles wat daarbij hoort. De gezellige sfeer, de truien, de kaarten en natuurlijk lekker eten en drinken! Eén verschil: de familie Kos doet kerstinkopen bij Dirk. Zo houden ze geld over voor nog meer kerst bijvoorbeeld! Op Dirk kun je rekenen!

 

Dirk heeft alles in huis voor een ouderwets lekkere kerst.

Een fruitkerstboom: heerlijk gezond!

Een prachtige fruitkerstboom om zelf te maken. In het pakket zit al het fruit wat je nodig hebt om deze kleurrijke kerstboom te maken. Leuk voor de kerstviering op school, of natuurlijk als pronkstuk op de kerst-tafel!

 

Bekijk hier stap voor stap hoe je de fruitkerstboom in elkaar zet

Fruitkerstboom afbeelding
Gourmetten afbeelding

Gourmetten

Gourmetten en kerst, ze gaan hand in hand samen! Lekker een stukje vlees, vis of groente klaarmaken op de manier hoe jij het wilt zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan. Aangevuld met wat stokbroodjes, salades en kleine hapjes is dit een gegarandeerd succes. Dirk heeft alle producten in huis voor een succesvolle gourmetavond tijdens kerst! 

 

Laat je inspireren door lekkere gourmet recepten. 

Kerstfolder

Kerstfolder

Kerst bij Dirk

Geniet van het 1 de Beste assortiment voor een ouderwets lekkere kerst.

Lees de kerstfolder
Tijdschrift

Tijdschrift

Nummer 7

Kerst bij Dirk! Op Dirk kun je rekenen, ook tijdens de feestdagen. Laat je inspireren door meer dan 25 kerstrecepten.

Lees tijdschrift