A-prijzen banner

De beste Dirk-merken voor een Dirk-prijs!

Youtube Player

Bij Dirk hebben we verschillende producten in het assortiment die je alleen bij ons koopt. Dus alleen bij Dirk! Zo koop je de beste Dirk-merken voor een Dirk-prijs. 1 de Beste is het huismerk van Dirk. Brood komt van Bakker van der Akker. Het meesterlijk gebakken brood wordt gemaakt met de beste ingrediënten en dat proef je! De Vleeschmeesters zorgt ervoor dat het vleesschap bij Dirk duurzamer wordt. Op deze pagina lees je meer over deze eigen Dirk-merken.

1 de Beste

1 de Beste is het huismerk van Dirk. Dit zijn producten van de beste kwaliteit, maar dan voor een Dirk-prijs. Zo geniet je van het beste dat Dirk te bieden heeft, maar dan voor een prijs waarvoor je jouw boodschappen dagelijks in huis haalt. Bij Dirk gaat het elke dag om lage prijzen én om lekker en gezond eten. Op heel veel afdelingen vind je 1 de Beste producten. Ontdek meer over 1 de Beste.

 

Je leest hier meer.

 

1 de beste beeld

Bakker van der Akker

Het versgebakken brood van Dirk komt van Bakker van der Akker. Knapperig, lekker én extra lang vers. Het meesterlijk gebakken brood wordt gemaakt van de beste ingrediënten en dat proef je! En door te kiezen voor het brood van Bakker van der Akker kun je rekenen op: de beste kwaliteit voor Dirk-prijzen, extra lang genieten van vers brood en goede verkrijgbaarheid. 

 

Lees hier meer over Bakker van der Akker.

Bakker van der Akker

Vleeschmeesters

Het vleesschap bij Dirk bestaat uit producten van het merk 'De Vleeschmeesters'. De Vleeschmeesters zorgt ervoor dat het vleesschap bij Dirk duurzamer wordt. Alle producten zijn verpakt in een plasticvariant die je beter recyclet. Daarnaast zitten alle gehaktvarianten in een flowpack. Dat is een zakje in plaats van een bakje. Het plastic in de verpakking verminderd met 70%. Ook breidt het assortiment flink uit vergeleken met het vorige assortiment. Zo hebben we nu angusburgers en stooflappen. Deze producten zijn stuk voor stuk van de beste kwaliteit, voor een echte Dirk-prijs. 

Vleeschmeesters

Doornbosch wijnen

Je vindt standaard de wijnen van Doornbosch in de Dirk-schappen. Doornbosch is een range Zuid-Afrikaanse wijnen uit West-Kaap, de meest zuidelijke regio van het Afrikaanse continent. De meeste Zuid-Afrikaanse wijnhuizen liggen langs de kust. Het hete klimaat, wat verkoeld wordt door de zeewind, zorgt al eeuwen lang voor zeer goede wijnen. De heerlijke rode wijn, witte wijnen, rosé en rosé blush van Doornbosch haal je alleen bij Dirk, uiteraard voor een lage prijs.

 

Lees hier meer over Doornbosch wijnen.

Doornbosch

Alleen bij Dirk!

Hieronder vind je nog verschillende merken en producten die je alleen bij Dirk koopt!

Afbeelding van Perzik Cake vla

Perzik Cake vla

Het ideale toetje!

Vanaf nu haal je exclusief bij Dirk Melkunie Perzik Cake vla. Lekker zacht van smaak, zoals je gewend bent van Melkunie.

Bekijk pagina
Afbeelding van Wonderwel

Wonderwel

Start je dag fris!

Huidverzorging hoeft niet duur te zijn! Zo koop je voordelig douchegel, shampoo en crèmespoeling van Wonderwel exclusief bij Dirk. 

Bekijk pagina
Afbeelding van Natural Cool

Natural Cool

Voordelige dorstlesser

Mineraal, lichtbruisend of bruisend water van Natural Cool haal je alleen bij Dirk!

Bekijk pagina
Afbeelding van Boterboer

Boterboer

Bak of braad voordelig

Bak je eten in een klontje roomboter van de Boterboer. Of smeer gemakkelijk een laag boter op je brood!

Bekijk pagina