Exclusief bij Dirk: Doornbosch wijnen

Doornbosch is een range Zuid-Afrikaanse wijnen uit West-Kaap, de meest zuidelijke regio van het Afrikaanse continent. De meeste Zuid-Afrikaanse wijnhuizen liggen langs de kust. Het hete klimaat, wat verkoeld wordt door de zeewind, zorgt al eeuwen lang voor zeer goede wijnen. Deze heerlijke rode wijn, witte wijnen en rosé van Doornbosch haal je exclusief bij Dirk, uiteraard voor een lage prijs.

Foto Pinot Grigio

Nieuw! Pinot Grigio

De nieuwste Doornbosch wijn is een echte aanvuller op het wijn assortiment. De Pinot Grigio is een frisse en fruitige wijn. Heerlijk als aperitief bij salades, maar ook niet weg te denken bij visgerechten. De wijn smaakt naar citrus, limoen, groene appel en peer. Je haalt deze Pinot Grigio voor de laagste prijs bij een Dirk bij jou in de buurt.

 

Bekijk de Doornbosch Pinot Grigio hier!

 

Maak kennis met Doornbosch wijn

Bij Dirk krijg je meer wijn voor je geld! De rode en witte Doornbosch wijnen hebben ieder een bijzondere combinatie van 2 druiven soorten. Deze kwaliteitswijnen zijn speciaal ontwikkeld voor Dirk, en zijn dan ook exclusief verkrijgbaar bij Dirk. Meer weten? In de introductie video vertelt David, Category Manager wijnen, alles over de wijnen.

 

Youtube Player

Doornbosch in de schappen bij Dirk:

In de schappen van Dirk vind je standaard de onderstaande Doornbosch wijnen. Je vindt witte wijnen van Doornbosch, rode wijn en rosé. Stuk voor stuk zijn deze wijnen van de beste kwaliteit voor een lage prijs.

Doornbosch rose

Blush-Rosé

Doornbosch wijnen liggen een paar jaar in de schappen van Dirk en zijn een groot succes! Onlangs hebben we nieuwe Doornbosch variant geïntroduceerd. Vanaf nu is Doornbosch Blush-Rosé exclusief verkrijgbaar bij Dirk. Deze wijn heeft een frisse en fruitige smaak, dit maakt de wijn ideaal voor een zomerse dag. Door De Grote Hamersma beoordeeld met een 7,5. Ga jij deze wijn ook proeven? Kom langs en haal hem voor een echte Dirk-prijs.

 

Bekijk Doornbosch Blush-Rosé hier.

Sauvignon Blanc-Chenin Blanc

De Sauvignon Blanc-Chenin Blanc van Doornbosch is een prachtige wijn met mooie mineralen en rijk van smaak, bomvol met verfijnde zuren. Dat maakt de wijn fris en goed doordrinkbaar. De wijn past perfect bij vis en salades. Ook is de wijn beoordeeld met een 8 door De Grote Hamersma. Kortom: een goede toevoeging voor aan je wijnkast.

 

Bekijk Doornbosch Sauvignon Blanc-Chenin Blanc in het assortiment van Dirk.

Sauvignon Blanc afbeelding

Recepten met Sauvignon Blanc-Chenin Blanc

Op zoek naar een lekker recept voor bij jouw Doornbosch Sauvignon Blanc-Chenin Blanc? De wijn smaakt goed bij de volgende 3 recepten:

Chardonnay afbeelding

Chardonnay-Viognier

Doornbosch Chardonnay-Viognier is een zachte en ronde wijn met een frisse hint door de toevoeging van viognier. Een druivenras met een volle ronde structuur en lage zuurgraad. De wijn is heerlijk bij vis, pasta’s, salades, kip. Beoordeeld met een 7,5 door De Grote Hamersma.

 

Bekijk Doornbosch Chardonnay-Viognier in het assortiment van Dirk.

Recepten met Chardonnay-Viognier

Een Doornbosch Chardonnay-Viognier kun je heerlijk drinken bij een recept. Bij de onderstaande drie recepten smaakt de wijn zeker goed:

Merlot-Cabernet Sauvignon

Doornbosch Merlot-Cabernet Sauvignon is de perfect mix van de twee populairste rode druivensoorten. Vol en zacht van smaak, een echte allemans vriend. Lekker bij vlees, kip of kaas. Beoordeeld met een 7,5 door De Grote Hamersma. Deze wijn verdient zeker een mooi plekje in de wijnkast of aan tafel.

 

Bekijk Doornbosch Merlot-Cabernet Sauvignon in het assortiment van Dirk.

Merlot afbeelding

Recepten met Merlot-Cabernet Sauvignon

Een Doornbosch Merlot-Cabernet Sauvignon past heerlijk bij een recept met vlees. Bij de onderstaande drie recepten zal die dan ook heel goed passen: