Wonderwel banner

Wonderwel

Start je dag met een fris gevoel met de Wonderwel shampoo, crèmespoeling of douchegel. Wil je iedere dag een schone bos haar op je hoofd? Was dan extra voordelig je haren met de Wonderwel elke dag shampoo. Het product is gemaakt voor ieder haartype voor de dagelijkse verzorging voor glanzend, sterk haar. Zo ziet je haar er iedere dag weer goed uit. Gebruik na het haren wassen de anti-klit crèmespoeling van Wonderwel. Wanneer je deze crèmespoeling gebruikt, is je haar makkelijk doorkambaar. Daarnaast verzorgt het je haar zodat je haar er elke dag goed uitziet! De douchegel is gemaakt voor iedere huidtype. Handig, want zo kan iedereen de douchegel in het huishouden gebruiken! Je haalt deze douchegel voor de laagste prijs in huis. Zo hoeft huidverzorging niet duur te zijn. Want op Dirk kun je rekenen!

De beste Dirk-merken voor een Dirk-prijs!

Bij Dirk hebben we verschillende producten in het assortiment die je alleen bij ons koopt. Dus alleen bij Dirk! Zo koop je de beste Dirk-merken voor een Dirk-prijs. 1 de Beste is het huismerk van Dirk. Brood komt van Bakker van der Akker. Het meesterlijk gebakken brood wordt gemaakt met de beste ingrediënten en dat proef je! De Vleeschmeesters zorgt ervoor dat het vleesschap bij Dirk duurzamer wordt. Op deze pagina lees je meer over deze eigen Dirk-merken.

 

Lees hier meer!

Youtube Player
Afbeelding van Haarverzorging

Haarverzorging

Als je haar maar goed zit

In het assortiment van Dirk vind je heel veel haarverzorgingsproducten voor de laagste prijs, van shampoos tot conditioner.

Bekijk pagina
Afbeelding van Baby

Baby

Alles voor de baby

Luiers, babyvoeding, babyshampoo. Ook voor de allerkleinsten heeft Dirk allerlei producten in huis.

Bekijk pagina