Boterboer banner

Boterboer

Haal voordelig een pak boter in huis van de Boterboer! Bak of braad je eten in een klontje ongezouten roomboter met de zilverwikkel van Boterboer. Ongezouten roomboter gebruik je tijdens het koken, maar ook voor het bakken! Denk aan een taart, cake of muffins. Of smeer gemakkelijk een laag boter op je boterham met de ongezouten roomboter van Boterboer. Deze boter met de gouden wikkel is makkelijk smeerbaar. Hierdoor gebruik je de boter handig voor op je boterham, een cracker of een matze.

De beste Dirk-merken voor een Dirk-prijs!

In het Dirk-assortiment vind je verschillende producten die je alleen bij ons koopt. Zo haal je de beste Dirk-merken voor een Dirk-prijs in huis. Het huismerk van Dirk is 1 de Beste. Boter komt van de Boterboer, brood komt van Bakker van der Akker en het vlees wordt verzorgd door de Vleeschmeesters. 

 

Lees hier meer!

Youtube Player
Youtube Player

Bakken met boter

Wanneer je gaat bakken met boter zijn hier een paar handige tips:

1. Zorg ervoor dat boter op kamertemperatuur is. Zo gaat de boter niet in het beslag schiften. Haal de boter de avond van tevoren eruit of een paar uur voordat je gaat bakken.

2. Gebruik ongezouten boter, je voegt altijd nog zelf zout toe als je wilt. 

3. Wil je boter verwarmen? Warm de boter dan gelijkmatig op voor het beste resultaat!

Afbeelding van Taarten

Taarten

Bak er zelf een feestje van

Ben jij de meesterbakker van de familie? Op deze pagina inspireren we jou met handige producten en lekkere recepten.

Bekijk pagina
Afbeelding van Pannenkoeken

Pannenkoeken

Van 't huis

Dirk helpt je met inspiratie opdoen voor het maken van de lekkerste pannenkoeken. Welke toppings gebruik jij het liefst?

Bekijk pagina

Recepten met boter

Hieronder vind je 6 recepten die je maakt met boter. Gebruik hiervoor de boter van Boterboer. Je haalt alle ingrediënten bij Dirk voor de laagste prijs. Op Dirk kun je rekenen!