Wijnen banner

Waan je in de wereld van wijnen

Bij Dirk zijn we gek op wijn! Ontdek ons uitgebreide assortiment aan topwijnen tegen de laagste prijzen. Of je nu op zoek bent naar een heerlijke witte wijn, een karaktervolle rode wijn of een verfrissende rosé, bij ons vind je gegarandeerd een wijn die bij jou past. Op deze pagina vind je alle informatie over ons gevarieerde wijnassortiment en de unieke smaakprofielen van onze wijnen. Ben je op zoek naar betaalbare en voordelige wijnen? Dan ben je bij Dirk aan het juiste adres. Neem gerust een kijkje op alle pagina's.

Het wijnassortiment van Dirk

Dankzij onze samenwerking met wijnhuizen over de hele wereld bieden wij een uitgebreid wijnassortiment aan. Van wijnen uit Spanje, Frankrijk en Italië tot wijnen uit Zuid-Afrika en Nieuw Zeeland, ons assortiment is zeer divers. Onze wijnspecialist David van den Burg selecteert zorgvuldig de wijnen, waardoor we zeker zijn van de kwaliteit van de wijn die je in je glas schenkt. En dat alles tegen de laagste prijs. Ontdek ons gevarieerde aanbod van kwaliteitswijnen en geniet van de beste prijs-kwaliteitverhouding die er is.

 

Bekijk hier ons complete wijnassortiment.

Smaakprofielen voor wijn

De wijnen bij Dirk zijn voorzien van een smaakaanduiding op het prijskaartje, zodat je makkelijk in één oogopslag kan zien welke wijn past bij jouw smaak. Voor witte en rode wijn zijn er drie smaakaanduidingen, voor rosé zijn er twee. Voor het gemak hebben we alle mousserende wijnen voorzien van de smaakaanduiding: mousserend. Makkelijk toch?

 

In de winkels van Dirk hangt bij elke wijn een smaakaanduiding.

Exclusief bij Dirk: Doornbosch

Doornbosch is een range Zuid-Afrikaanse wijnen uit West-Kaap, de meest zuidelijke regio van het Afrikaanse continent. De rode en witte Doornbosch wijnen hebben ieder een bijzondere combinatie van twee druiven soorten; Chardonnay-Viognier, Sauvignon Blanc-Chenin Blanc & Merlot-Cabernet Sauvignon. De Blush-Rosé en Pinot Grigio zijn frisse, fruitige zomerse wijnen die je écht moet proberen. Deze 5 kwaliteitswijnen zijn speciaal ontwikkeld voor Dirk en zijn dan ook exclusief verkrijgbaar bij Dirk. Bekijk het Doornbosch assortiment hier en haal deze wijnen in huis voor de laagste prijs!