Mousserende wijnen

Ontdek de sprankelende wereld van mousserende wijnen, ook wel bekend als Brut. Van de iconische elegantie van Champagne tot de verfijnde Spaanse Cava en de levendige Prosecco uit Italië, er is voor elk wat wils. Bij Dirk vind je een uitgebreide selectie van deze feestelijke bubbels tegen de laagste prijzen. Zo kun jij voordelig proosten met een glas mousserende wijn!

Wat zijn mousserende wijnen?

Mousserende wijn, ook wel bekend als wijn met bubbels, is een echt feestelijk drankje. Deze wijnen krijgen hun bubbels door het aanwezige koolzuurgas. De meeste mousserende wijnen vallen onder de categorie brut, wat staat voor droog. Champagne, Prosecco en Cava zijn bekende voorbeelden en hun namen verwijzen naar de regio waar ze worden geproduceerd. Hoewel witte wijn het meest voorkomt in de wereld van mousserende wijnen, zijn er ook varianten met rode wijn en rosé. Bij Dirk hebben mousserende wijnen simpelweg het smaakprofiel 'mousserend' vanwege zijn sprankelende karakter.

bubbels afbeelding

Prosecco bij Dirk

Op zoek naar een voordelige Prosecco om mee te proosten? Bij Dirk vind je de lekkerste Prosecco voor de laagste prijs, zodat je kunt genieten van deze heerlijke Italiaanse wijn zonder veel uit te geven.

Champagne en Cava bij Dirk

Op zoek naar voordelige bubbels om mee te proosten? Bij Dirk vind je de lekkerste Champagne en Cava voor een voordelige prijs, zodat je kunt genieten van deze feestelijke wijnen zonder je budget te overschrijden.

Bekijk meer wijnen

Wil je nog meer wijnen bekijken van Dirk? Vergeet dan niet om ook onze selectie van witte en rode wijnen te bekijken.