Ga naar de hoofdinhoud
Kerst op z'n best afsluiten

Er moet altijd een plekje overblijven voor het dessert! Het kerstdiner kan op geen betere manier worden afgesloten dan met een heerlijk kerstdessert. Sommige mensen zien het kerstdessert zelfs als het hoogtepunt van de avond. Dirk helpt je graag met inspiratie opdoen voor het kerstdessert. Of je nou gaat voor een lekkere taart of voor ijs, bij Dirk vind je het allemaal. Bekijk op deze pagina feestelijke recepten en het uitgebreide assortiment voor het dessert.

Geliefde desserts

Na het voorgerecht en hoofdgerecht van het kerstdiner is je buik meestal al goed gevuld. Toch mag het dessert niet ontbreken en is er altijd nog wel een gaatje voor een lekker toetje. Zo kan het kerstdiner heerlijk worden afgesloten. Voor het kerstdessert kan je allerlei lekkers op tafel zetten. De volgende desserts vallen altijd goed in de smaak: IJs met fruit, chocolade cakejes, kaasplankjes, tiramisu of taart.

Afbeelding dessert
Kerstdesserts bij Dirk

Bij Dirk haal je allerlei lekkere en voordelige kerstdesserts. De onderstaande desserts zullen zeker goed in de smaak vallen.

Kerstdessert recepten

Deze zes kerstdesserts zullen zeker goed in de smaak vallen! Bekijk hoe jij ze gemakkelijk kunt maken. 

Gingerbread cheesecake
Gemiddeld 100 min. Gebak
Eton mess ijstaart
Gemiddeld 20 min. Nagerecht
Bosvruchtenijs met Moscato d’Asti
Gemiddeld 390 min. Nagerecht
Kerst-pavlova
Moeilijk 400 min. Nagerecht
Kerst-ijstaart
Gemiddeld 205 min. Nagerecht
Warme kerstfruitsalade met kaneelroom
Gemiddeld 65 min. Nagerecht
Nog meer kerstrecepten en kerstinspiratie

Wil je nog meer kerstrecepten en lekkere producten zien? Bekijk dan alles voor het kerstontbijt & kerstbrunch of voor de kerstborrel.