Boodschappen

Doornbosch Sauvignon blanc-chenin blanc

750 ml
De Doornbosch Sauvignon Blanc Chenin Blanc is een wijn die boordevol fruitsmaken zit. Denk aan meloen, peer, appel, perzik, ananas en passievrucht. De wijn bevat mooie mineralen en zit bomvol met verfijnde zuren. Dat klinkt als een smaakexplosie hè? De wijn smaakt fris en is goed doordrinkbaar. Hij smaakt vooral lekker bij vis en salades. De wijn is voor De Grote Hamersma beoordeeld met een 8. Daarnaast betaal je de laagste prijs die je van Dirk gewend bent. Een aanrader dus!
3. 99
U

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

 

Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.