Boodschappen

Doornbosch Chardonnay-Viognier

750 ml
De Doornbosch Chardonnay-Viognier is een zachte ronde wijn. Zo is hij wat braver dan de Sauvignon Blanc van Doornbosch. Deze Chardonnay heeft een licht tropische smaak van abrikoos en perzik. De ronde structuur, maar lage zuurgraad van de wijn past het beste bij pasta's, kip, salades of vis. De Grote Hamersma beoordeelt de wijn met een 7,5. Ben jij benieuwd geworden? Je haalt de wijn voor de laagste prijs bij Dirk.
3. 99
U

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

 

Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.