Boodschappen

Doornbosch Rose

750 ml
De rosé van Doornbosch is niet zomaar een rosé, maar een blush-rosé. Hierdoor is hij lichter van kleur. Maar de smaak is hierdoor niet minder. Zo heeft deze wijn een zoete, fruitige smaak. Dit maakt hem perfect voor op een warme dag. De Grote Hamersma beoordeelt de wijn met een 7,5. Een ruim voldoende dus. Je haalt deze wijn voor de laagste prijs bij Dirk.
3. 99
U

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.