Boodschappen

Doornbosch Pinot grigio

750 ml
De Pinot Grigio van Doornbosch is een frisse, fruitige wijn. Zo smaakt hij naar citrus, limoen, groene appel en peer. De Pinot Grigio is heerlijk als aperitief bij salades of bij visgerechten. Alle wijnen van Doornbosch komen uit Zuid-Afrika. Het warme klimaat en de frisse zeewind zorgen voor kwalitatief goede wijnen. En dat voor de laagste prijs. Je haalt deze fles wijn voor de laagste prijs bij Dirk. Want op Dirk kun je rekenen!
3. 99
U

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.