Dirk heeft een nieuw vleesmerk: 'De Vleeschmeesters'

Het vleesschap bij Dirk is vernieuwd! En dat zie je niet alleen, dat proef je ook. Het nieuwe merk 'De Vleeschmeesters' biedt wat je gewend bent, maar ook nieuwe producten. Op deze pagina lees je meer over het vleesmerk en zie je enkele producten. In de winkel vind je het volledige assortiment.

Waarom De Vleeschmeesters?

Het nieuwe merk De Vleeschmeesters zorgt ervoor dat het vleesschap bij Dirk duurzamer wordt. Alle producten zijn verpakt is een plasticvariant die beter recyclebaar is. Daarnaast zitten alle gehaktvarianten vanaf nu in een flowpack. Dat is een zakje in plaats van een bakje. Het plastic in de verpakking verminderd met 70%. Ook breidt het assortiment flink uit. Zo hebben we nu angusburgers en stooflappen. Deze producten zijn stuk voor stuk van de beste kwaliteit, voor een echte Dirk-prijs. Daarnaast zijn andere producten van receptuur veranderd voor een betere smaak en zijn meerdere producten lager in zout.

logo

Producten van de Vleeschmeesters

Ben je benieuwd naar ons vernieuwde vleesassortiment? Neem een kijkje in de Dirk-supermarkt bij jou in de buurt en probeer eens de slavinken, gehakt, schnitzels of speklappen. In het assortiment van De Vleeschmeesters kun je kiezen voor 1 ster Beter Leven of 2 ster Beter Leven. Hoe meer sterren, hoe diervriendelijker.

Vlees-inspiratie nodig?

Hieronder vind je verschillende artikelen die je meer vertellen over vlees. Denk aan het vlees assortiment van Dirk, hoe je gemakkelijk eigen hamburgers maakt én wat je dit jaar allemaal lekker op de barbecue grilt. Bij Dirk vind je alle boodschappen voor de laagste prijs!

Afbeelding van Vlees

Vlees

Vers en voordelig

Voor de vleesliefhebbers heeft Dirk een vers en voordelig vleesassortiment. Zo vind je onder andere rundvlees, varkensvlees en kippenvlees.

Bekijk pagina
Afbeelding van Hamburgers

Hamburgers

Maak je eigen hamburgers

Bij Dirk vind je allerlei voordelige producten waarmee jij thuis de lekkerste hamburgers kunt maken. Laat je hier inspireren door het assortiment en allerlei recepten.

Bekijk pagina
Afbeelding van Barbecue

Barbecue

Vlammend voordeel

Dit BBQ-seizoen ben je bij Dirk aan het juiste adres voor vlammend voordeel! Ontdek ons uitgebreide en voordelige assortiment en verrassende recepten.

Bekijk pagina