Ga naar de hoofdinhoud

De meest gestelde vragen

Kan ik online bestellen en mijn boodschappen laten bezorgen?

Nee, om jou het voordeel van Dirk te kunnen blijven bieden, bezorgen we momenteel geen boodschappen. Er hangt een prijskaartje aan het verzamelen en thuisbezorgen van boodschappen. Dat zou betekenen dat we de prijzen van onze producten moeten verhogen. En dat willen we bij Dirk natuurlijk niet! Bij Dirk willen we namelijk de goedkoopste supermarkt van Nederland blijven.

 

Zo kun jij niet alleen vandaag, maar ook morgen op Dirk rekenen!

Je kunt wel een boodschappenlijstje maken. Deze kun je delen met vrienden of familie of gebruiken in de winkel. Gebruik de Dirk app om de boodschappen op jouw lijst één-voor-één af te vinken of te scannen. 

Waar vind ik informatie over de maatregelen omtrent het coronavirus?

Klik hier voor meer informatie over bevoorrading en extra maatregelen voor de winkels.

Wat zijn de openingstijden van mijn Dirk winkel?

Informatie over onze winkels wat betreft openingstijden, adres en telefoonnummers kan je op deze site vinden onder het kopje winkels.

De actie is uitverkocht! Wat nu?

Wij proberen zo goed mogelijk de acties in te schatten en de winkels met de juiste hoeveelheden te beleveren. Onze winkels worden meerdere malen per dag bevoorraad. Helaas kan het voorkomen dat je soms toch misgrijpt, in de regel zal het product dan in de navolgende dag(en) weer beschikbaar zijn. Voor onze kanskoopjes geldt op=op.

Waarom kan ik een bepaald product niet (meer) in de winkel vinden?

Ondanks dat Dirk het assortiment met zeer grote zorg bepaald, kan het zo zijn dat je een product niet (meer) in de schappen kunt vinden. Dit kan diverse redenen hebben. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de leverancier het betreffende product uit het assortiment heeft genomen, het kan zijn dat een leverancier het product tijdelijk niet kan leveren. Ook kan het zijn dat het product vervangen is door een 1 De Beste product. Kwalitatief minstens zo goed.

Ik heb deze week geen Dirk folder ontvangen, wat moet ik nu doen?

Wat moet ik doen als ik geen folder heb gekregen?

U kunt dit melden in het dichtsbijzijnde winkel of doorgeven via het contactformulier.

 

Voor een snelle afhandeling vragen wij u in ieder geval de onderstaande gegevens te vermelden

naam:

straat en huisnummer:

postcode en woonplaats:

telefoonnummer.

Hoe kan ik mij afmelden voor de nieuwsbrief?

Je kan je afmelden via de afmeldlink in onze nieuwsbrief. Je vindt de link waarmee je kan uitschrijven helemaal onderaan de nieuwsbrief.

Veel gestelde vragen per onderwerp

Vers, Voordelig, Volledig
Winkels

Winkels

Informatie over de winkel

Wil je contact opnemen of heb je een vraag over een product? Bekijk de pagina van jouw winkel, hier vind je alle contactinformatie.

Bekijken