Vla: een zoete verleiding

Op deze vla-pagina van Dirk vind je heerlijke en voordelige soorten vla. Van de bekende vanillesmaak tot andere lekkere smaken, we hebben van alles wat. Kijk rustig rond en kies de vla die jij het lekkerst vindt!

Vla is typisch Nederlands

Vla, een karakteristiek zuivelproduct uit Nederland, kenmerkt zich door zijn dikvloeibare textuur en zoete smaakprofiel. Het originele recept voor vla bestaat uit melk die gekookt is met custard, of een mengsel van eieren, maïzena en vanille, waarbij suiker wordt toegevoegd voor extra zoetheid. Er zijn diverse populaire varianten van vla beschikbaar, zoals dubbelvla, waarbij twee smaken gecombineerd worden, de klassieke vanillevla en de rijke slagroomvla. In de Nederlandse eetcultuur wordt vla voornamelijk gewaardeerd als een heerlijk nagerecht.

Vla bij Dirk

Bij Dirk hebben we een uitgebreid en voordelig vla assortiment. We hebben allerlei soorten en smaken, dus er zit zeker iets tussen dat je lekker vindt. Melkunie is een van de merken die je in ons assortiment vindt, bekend om hun bijzondere smaken zoals stroopwafelvla. Hieronder kun je al allerlei voordelige vla-opties bekijken:

Bekijk nog meer zuivel

Wil je nog meer zuivel bekijken van Dirk? Vergeet dan niet om ook onze selectie van melk en yoghurt te bekijken.