Melk: wereldwijd geliefd!

Melk is een van de meest gedronken zuivelproducten ter wereld. Koeienmelk wordt in Nederland vooral veel gedronken. Een bekende uitspraak rondom melk is: ‘Melk is goed voor elk.’ Er zitten namelijk veel belangrijke voedingsstoffen in melk, zoals calcium, eiwitten en vitamine B12. Bij Dirk vind je verschillende melkproducten, zoals volle melk, halfvolle melk en magere melk. Het verschil tussen deze varianten is het vetpercentage in de melk. Zo bevatten de magere melk en halfvolle melk een stuk minder vetten dan de volle melk.

Melk afbeelding

De kracht van Melk

Melk is een natuurlijke bron van essentiële voedingsstoffen zoals calcium, eiwitten en vitamine B12, die bijdragen aan sterke botten en een gezond lichaam. Of je nu kiest voor de volle, halfvolle of magere variant, melk ondersteunt een evenwichtige voeding en levensstijl. Het is daarom ook goed om elke dag een glas melk te drinken! Vind jouw favoriete melk in het ruime en voordelige assortiment van Dirk.

Melk bij Dirk

Bij Dirk heb je volop keuze uit de voordeligste melkproducten, waaronder favorieten van Melkunie en 1 de Beste. Perfect voor je dagelijkse ontbijt of avondeten. Bekijk hier onze topselectie aan melk of bekijk hier alle melkproducten.

Melkunie Loei Machine

Loei in de Loei Machine voor een gratis pak melk van Melkunie! Dat hoef je geen twee keer te zeggen. Veel klanten hebben geloeid voor extra korting op Melkunie. In de video hoor je leukste en grappigste loeigeluiden.

 

Bekijk de video.

 

Youtube Player
Biologische melk afbeelding

Biologische melk

Op veel melkpakken bij Dirk zie je staan dat de melk biologisch is, maar wat houdt biologische melk in? Melk die het biologisch keurmerk heeft voldoet aan de eisen van de EU, deze heeft strenge eisen wat betreft dierenwelzijn en milieu. Om aan de eisen te voldoen mogen er geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest worden gebruikt. Ook moeten producten voor minimaal 95% uit biologische ingrediënten bestaan en moet er rekening worden gehouden met het dierenwelzijn.

Biologische melk bij Dirk

Ben je op zoek naar biologische melk? Dan ben je bij Dirk aan het juiste adres! Bekijk hieronder populaire biologische melkproducten voor de laagste prijs! Of bekijk hier alle biologisch melkproducten.

Bekijk nog meer zuivel

Wil je nog meer zuivel bekijken van Dirk? Vergeet dan niet om ook onze selectie van vla en pap te bekijken.