Begin de paasdag goed!

Er is geen betere manier om het paasweekend te beginnen dan met een paasontbijt of een paasbrunch. Bij Dirk vind je feestelijke broodjes, broodbeleg, eieren, lekkere sapjes, thee en koffie en allerlei paasversieringen voor de laagste prijzen! Zo ziet de tafel er zeker weten heerlijk uit. Bekijk op deze pagina de lekkerste recepten en het uitgebreide assortiment voor een gezellig paasontbijt en paasbrunch!

Lekker voor bij het paasontbijt

Je kan de paasontbijtafel zelf zo gevarieerd maken als je wilt, maar de onderstaande producten vallen altijd wel goed in de smaak:

Paasontbijt recepten

Begin de paasdag goed met een heerlijk ontbijt. De onderstaande drie recepten maken de ontbijttafel extra lekker en sfeervol:

Beleg voor op de broodjes

Met wat ga jij je brood beleggen tijdens de paasbrunch of het paasontbijt? Bij Dirk vind je een ruime keuze aan beleg voor de laagste prijs. Of je nu van vlees, kaas of pindakaas houdt, je kunt je broodje zo lekker maken als je zelf wilt. Maak het jouw feestje! Kies bijvoorbeeld uit een van onze heerlijke broodbeleg producten hieronder:

Begin de dag goed met croissants

Wil je tijdens Pasen een keer iets anders proberen dan gewone croissants? Maak dan één van de onderstaande drie recepten. Deze croissants zullen zeker goed in de smaak vallen. Wil je meer croissant recepten bekijken? Klik dan hier.

Paasbrunch

Een paasbrunch is een samensmelting van ontbijt en lunch en wordt vaak gezien als een uitgebreid tafelmoment. Tijdens de paasbrunch vind je een mix van ontbijt- en lunchproducten op tafel, zoals een heerlijke paasstol, verse croissants en gebakken broodjes. Maar ook hartige en warme gerechten worden geserveerd. Bij Dirk hebben we een handige tip voor jou: zorg voor een gevarieerde tafel met zowel ontbijt- als lunchgerechten. Zo kan iedereen genieten van de brunch!

Lekker voor bij de paasbrunch

Maak van Pasen jouw feestje! Bij Dirk vind je deze week allerlei producten voor de paasbrunch. Zo zet jij iets lekkers op tafel voor de laagste prijs. Bekijk hieronder producten voor op de brunchtafel:

Paasbrunch recepten

Ga je voor een paasbrunch tijdens Pasen? Maak de brunchtafel dan extra leker en sfeervol met de onderstaande drie recepten. Uiteraard kan je deze ook bij het ontbijt eten.

Wat vieren we tijdens Pasen?

Met Pasen wordt ieder jaar op de eerste zondag na de eerste volle maan van de lente een nieuw begin gevierd. 

 

Naast de religieuze betekenis van Pasen, is het ook een belangrijke culturele feestdag die wereldwijd wordt gevierd.

 

Veel mensen vieren Pasen door het versieren van eieren, het geven van chocolade-eieren en het genieten van een feestelijke en gezellige maaltijd met familie en vrienden.

 

Paasstol recepten

Nog meer paasrecepten en paasinspiratie

Wil je nog meer paasrecepten en heerlijke producten bekijken? Bekijk dan alles voor het koffiemoment en het paasdiner. Klik hieronder op één van de afbeeldingen.