Pasen banner

Alles voor bij de koffie

Er gaat niets boven de geur van een vers gezet kopje koffie, vooral als je deze mag drinken aan een feestelijk gedekte paastafel met vrienden en familie. Als er dan ook nog eens een scala aan zoete lekkernijen en hapjes op tafel staat, is het plaatje compleet. Bij Dirk vind je een uitgebreid en betaalbaar assortiment waarmee je jouw koffietafel kunt voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes. Maak er jouw feestje van! Laat je op deze pagina inspireren door diverse zoetigheden, de beste paasrecepten en smakelijke producten.

 

Koffiemomenten

Een kopje koffie is altijd goed en kan altijd! Start je dag met een sterk kopje koffie om wakker te worden, of geniet van een kopje koffie na het paasontbijt of de paasbrunch. Gezellig natafelen en een beetje uitbuiken.

Drink een kopje koffie als je ’s middags op bezoek gaat bij vrienden of familie en het nog net te vroeg is voor een borrel het diner of sluit je paasdiner af met koffie. Het kan allemaal!

Je hebt de koffiemomenten dus voor het kiezen!

 

Koffiemoment

Een lekkere kop koffie

Met koffie op tafel maak je heel veel mensen blij. Bij Dirk vind je een uitgebreid en voordelig koffie assortiment. Bekijk hieronder allerlei producten waarmee jij de lekkerste koffie(kan) maakt.

Zoete recepten

Lekkere zoetigheden bij de koffie, als tussendoortje of na het diner passen goed bij het paasfeest. Het is even de mouwen opstropen om deze recepten te maken, maar het resultaat is het zeker waard! Bekijk stap voor stap hoe je deze paasrecepten thuis kan maken.

Lekkers bij de koffie

Geen tijd om een recept te maken of heb je liever een hapje dat al klaar is? Ook dan ben je bij Dirk aan het juiste adres! Dirk heeft heel veel zoetigheden en lekkernijen in de winkels liggen. Zo kan jij van Pasen jouw feestje maken. Speciaal voor Pasen liggen er nu ook veel paaskoekjes en chocolaatjes in de schappen. En zoals je gewend bent van Dirk, vind je ze voor een echte Dirk-prijs.

 

Paastoetje

Nog meer paasrecepten en paasinspiratie

Wil je meer paasrecepten en heerlijke producten bekijken? Bekijk dan hier alles voor het paasdiner of voor de gourmettafel.