Nationale Groente- en Fruitdag

Op 12 oktober 2023 is het Nationale Groente- en Fruitdag, daarom geven wij je alvast wat inspiratie om de GroentenFrUitdaging aan te gaan! Doe jij ook mee?

Groente en fruit foto

GroentenFrUitdaging

Groenten en fruit worden op deze dag niet alleen in het zonnetje gezet, maar ook jij kan meedoen aan de GroentenFrUitdaging. Hoe doe je mee? Lunch deze dag samen met je vrienden, familie klasgenoten of collega's met veel groenten en fruit. Het is niet alleen gezellig, maar ook nog eens heel gezond!

 

Laat weten dat je meedoet en stuur een foto in via social media met de hashtags #groentenfruitdaging #NGFdag2023. Zo maak je kans op een rijkgevulde groente- en fruitmand. De mooiste en vooral lekkerste foto wint. *Dit is een landelijke actie en niet vanuit Dirk.

Herfst! Tijd voor pompoenen en stoofperen

De bladeren beginnen te vallen, het wordt sneller donker buiten en je snakt eerder naar een warme maaltijd. Dat betekent dat het tijd is voor de najaarsgroenten. Zo tover je een pompoen gemakkelijk om in een pompoensoep, dompel je peren onder in een vruchtensap en worden het stoofperen. Er is van alles mogelijk! Heb je inspiratie of een beetje hulp nodig? Kijk dan eens naar onze verspakketten. 

 

Bekijk hier onze verspakketten.

Foto pompoenen

Bekijk hier ons groenten en fruit assortiment

Welke groenten en fruit kies je om een heerlijke lunch mee te maken? Doe alvast wat inspiratie op en bekijk welke groenten en fruit wij in ons assortiment hebben. Al onze groenten en fruit koop je van de beste kwaliteit, voor de laagste prijs. 

Recepten met groenten en fruit

Wij helpen je een handje met heerlijke recepten met groenten en fruit. Zo maak je in een handomdraai een gezonde smoothie, fruitrolls of een appeldonut. Neem je wat langer de tijd in de keuken? Probeer dan de groentechips, geroosterde aubergines of de kiwi lunchbox.