Meer
Je dagelijkse groente en fruit voor de laagste prijs

Groente en fruit van Dirk zijn zo lekker dat je ze elke dag wilt eten en zo voordelig dat je ze elke dag kunt kopen! Bij Dirk hebben we namelijk altijd de laagste prijzen voor de lekkerste groente en fruit. Zo kan iedereen bij Dirk elke dag kiezen voor gezond!

Voordeligste in groente en fruit

Dirk is week in week uit de goedkoopste in groente en fruit! En dat bewijst Pricing Experts. Pricing Experts doet elke week onafhankelijk onderzoek onder diverse supermarkten van Nederland naar de goedkoopste groenten en fruit. Geen supermarkt is vaker de goedkoopste dan Dirk! Hier zetten we ons elke dag voor in, omdat voor al onze klanten gezond, vers en lekker eten bereikbaar en betaalbaar moet zijn!

 

Voordeligste groente en fruit Mandje
Door het afspelen van YouTube of TikTok video's,
sta je het plaatsen van cookies door sociale medianetwerken toe

Welke komt van Dirk?

We laten een aantal klanten een Granny Smith appel van Dirk proeven en van een andere supermarkt zonder dat ze weten welke Granny Smith appel van welke supermarkt komt. Kunnen zij raden welke Granny Smith appel van welke supermarkt komt?

Het meest gegeten fruit

Recepten met fruit

Maak een van deze drie recepten met fruit of bekijk onze andere recepten met fruit. 

Green power bowl met spinazie, tofu en appel
Gemiddeld 65 min. Lunch
Frisse salade met fruit
Gemiddeld 10 min. Bijgerecht
Gevulde ananas met Mexicaanse bonensalade
Gemiddeld 30 min. Hoofdgerecht
Banner Joris

"Dit zijn onze kolen"

Joris de Boer (33) runt samen met zijn neef, broer en zussen het familiebedrijf dat in 1956 door zijn opa is opgericht. De kolen die hij teelt liggen bij Dirk van den Broek in de schappen. 

Joris de Boer woont samen met zijn vriendin en hun half jaar oude dochter in Winkel. Joris de Boer is erg te spreken over hun veelzijdige product. "Wij telen hier voor Dirk van de Broek de rode en witte kool. Het is een gezond en ook relatief goedkoop product. Het bevat veel vitamines en essentiële voedingsstoffen die we nodig hebben." 

 

Wil jij meer over onze kolen weten? Bekijk hier ons magazine

De meest gegeten groenten

Recepten met groente

Maak een van deze drie recepten met groente of bekijk onze andere recepten met groente. 

Zomerse rucolastamppot
Gemiddeld 30 min. Hoofdgerecht
Wortelsalade met kip en linzen
Gemiddeld 40 min. Hoofdgerecht
Groentewrap met vega kipshoarma
Gemiddeld 15 min. Hoofdgerecht

Groente en fruit voor snackprijzen!

De afgelopen jaren is ongezond eten alleen maar goedkoper geworden en gezond eten alleen maar duurder. Hierdoor is kiezen voor gezond soms helemaal geen keuze. Dat moet echt anders vinden we bij Dirk. Daarom hebben we elke dag de lekkerste groente en fruit, maar dan wel voor snackprijzen. Iedereen gezond!

Door het afspelen van YouTube of TikTok video's,
sta je het plaatsen van cookies door sociale medianetwerken toe
Afbeelding versgarantie

Onze versgaranties

100% vers: onze groente & fruitspecialist doet minimaal 3x per dag een controle op de kwaliteit van al ons groente en fruit. Vind je een product dat niet voldoet aan de kwaliteit? Dan krijg je het product van ons gratis.

 

Niet goed, geld terug: voldoet het product niet aan de kwaliteitseisen? Meld het, en je krijgt een nieuw versproduct gratis mee. Ook als je er thuis achter bent gekomen.

 

Bekijk al onze versgaranties en vershoud tips hier.

Biologisch groente en fruit

Dirk maakt zich sterk voor méér duurzame en biologische voeding. Daarom komen er steeds meer biologische producten in de schappen. Biologisch betekent: zo natuurlijk mogelijk tot stand gekomen, met zo min mogelijk kunstgrepen. Biologische producten worden steeds belangrijker voor onze samenleving. Daarom probeert Dirk zoveel mogelijk betaalbare biologische producten aan te bieden. Bekijk hieronder biologisch groente en fruit voor de laagste prijzen. 

 

Meer biologisch? Laat je inspireren door ons biologische assortiment.

 

Biologisch afbeelding

Biologisch groente en fruit voor de laagste prijs