Iedereen gezond

Je dagelijkse groente en fruit voor de laagste prijs

Groente en fruit van Dirk zijn zo lekker dat je ze elke dag wilt eten en zo voordelig dat je ze elke dag kunt kopen! Bij Dirk hebben we namelijk altijd de laagste prijzen voor de lekkerste groente en fruit. Zo kan iedereen bij Dirk elke dag kiezen voor gezond!

Voordeligste in groente en fruit

Dirk is week in week uit de goedkoopste in groente en fruit! En dat bewijst Pricing Experts. Pricing Experts doet elke week onafhankelijk onderzoek onder diverse supermarkten van Nederland naar de goedkoopste groenten en fruit. Geen supermarkt is vaker de goedkoopste dan Dirk! Hier zetten we ons elke dag voor in, omdat voor al onze klanten gezond, vers en lekker eten bereikbaar en betaalbaar moet zijn!

Voordeligste groente en fruit Mandje
Youtube Player

Groente en fruit voor snackprijzen!

De afgelopen jaren is ongezond eten alleen maar goedkoper geworden en gezond eten alleen maar duurder. Hierdoor is kiezen voor gezond soms helemaal geen keuze. Dat moet echt anders vinden we bij Dirk. Daarom hebben we elke dag de lekkerste groente en fruit, maar dan wel voor snackprijzen. Iedereen gezond!

Welke Granny Smith appel komt van Dirk?

We laten een aantal klanten een Granny Smith appel van Dirk proeven en van een andere supermarkt zonder dat ze weten welke Granny Smith appel van welke supermarkt komt. Kunnen zij raden welke Granny Smith appel van welke supermarkt komt?

Welke snoeptomaatjes komen van Dirk?

Ook laten we een aantal klanten snoeptomaatjes proeven. Ze weten niet waar deze snoeptomaatjes vandaan komen. Ben je benieuwd welke ze het lekkerste vinden? Kijk dan snel de video!

Youtube Player
Youtube Player

Het meest gegeten fruit

Welke fruitsoort vind jij het lekkerst? Het Dirk-assortiment is erg uitgebreid. Zo zit er altijd voor iedereen iets lekkers bij.

Recepten met fruit

Maak een van deze drie recepten met fruit of bekijk onze andere recepten met fruit.

De meest gegeten groenten

De een is gek op groente, de ander wat minder. Neem eens een kijkje in het uitgebreide, voordelige assortiment van Dirk. Zo zit er vast iets lekkers tussen waar jij een gezonde maaltijd mee maakt.

Recepten met groenten

Maak een van deze 3 recepten met groente of bekijk onze andere recepten met groente. 

Afbeelding versgarantie

Onze versgaranties

100% vers: onze groente & fruitspecialist doet minimaal 3x per dag een controle op de kwaliteit van al ons groente en fruit. Vind je een product dat niet voldoet aan de kwaliteit? Dan krijg je het product van ons gratis.

 

Niet goed, geld terug: voldoet het product niet aan de kwaliteitseisen? Meld het, en je krijgt een nieuw versproduct gratis mee. Ook als je er thuis achter bent gekomen.

 

Bekijk al onze versgaranties en vershoud tips hier.

Biologisch groente en fruit

Dirk maakt zich sterk voor méér duurzame en biologische voeding. Daarom komen er steeds meer biologische producten in de schappen. Biologisch betekent: zo natuurlijk mogelijk tot stand gekomen, met zo min mogelijk kunstgrepen. Biologische producten worden steeds belangrijker voor onze samenleving. Daarom probeert Dirk zoveel mogelijk betaalbare biologische producten aan te bieden. Bekijk hieronder biologisch groente en fruit voor de laagste prijzen. 

 

Meer biologisch? Laat je inspireren door ons biologische assortiment.

 

Biologisch afbeelding

Biologisch groente en fruit voor de laagste prijs